Ifi 0 Napisano 30 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 no wiec teraz do roboty w nowym temacie, a tego juz nie zasmiecajmy :D czekamy na nowe best triki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2006 Nie wiem czy powinienem się chwalić ale jedyne moje tricki godne uwagi to *fs 360 * bs indy180 Poza tym umiem troche grabów i czasem jak sie uda to jakiś grind mi wyjdzie albo slide. No.. ale na ten rok zaplanowałem nauczyć sie 540, jakiegoś graba z 360 i musze sie nauczyć robić salto to pomyśle nad Misty flipem(nie wiem czy chodzi o mistyflipa bo na każdej stronce piszą o tym inaczej ale chodzi mi o salto przez przednia krawędź) i Back flipem (hehe to dość trudne ale kto wie kto wie;p) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2006 back flip samw sobie nie wydaje sie taki trudny. Dobrze wyprofilujesz hopke, i pól orboty bedzie odwalone, podsypiesz sobie ejszcze duuzo sniegu na ladowanie, gdyuys mial przypadnkiem upasc na głowe... Tylko ten strach ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 6 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2006 dobrze mówisz, bo mam właśnie taki zamiar wyprofilowac sobie ostro skocznie, podsypać dużo śniegu i do dzieła... a co z tego wyjdzie to napisze jak spróbuje^^ ale poza backflipem myślałem jeszcze o takim salcie przez krawędz frontside'owa tylko że nie moge nigdzie znależdź nazwy tego trika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrona 0 Napisano 25 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2006 Hmm... best trik ;] Myślę, że będzie to 360 z indy grabem ;] No a na ten rok zaplanowałem podobnie jak Henry 540 i pomyślę nad jakimś backflipem lub frontflipem ;] :cool: wrona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entman 0 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 myślę że mój to 360 method. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 moim najlepszym trickiem bylo samo 360, 180 method i 180 nosebone co do jibbingu to sam nie wiem...razm mi wyszedł nosspres, ale był strasznie chooowy, za to 5-0 bylo znacznie lepsze, poki co mam problemy z trickami gdzie jade tyłem do stoku bo pare razy upadłem dosc mocno na plecy i mam schize lekka ale w tym sezonie postarm sie o tym zapomniec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Mam nadzieje że tolerujecie tych co nie skaczą,a po prostu jeżdżą... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2007 no pewnie że tolerujemy:-) przecież to nie reguła że jak snowboard to musi skakać i w ogóle...-) sam jazda również jest przyjemna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2007 Fajno... BTW:Dam 50 zł. temu kto zrobi na snowboardzie kickflipa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nidecker 0 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Witam moj najlepszy trick to salto do przodu tylko niewiem jak to si enazywa :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Nidecher... Frontflip. ADM... Ja zrobię! Z odpiętymi wiązaniami to nie jest żaden problem. ^^ Szmal dostarczysz osobiście, przelewem czy może pocztą? ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nidecker 0 Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Dzieki :mrgreen: wie ktos moze jak to dokrecic i jaka mniej wiecej musi byc wysokosc lotu bo zawsze mi troche brakuje :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 31 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2007 Podobno to Twój najlepszy trik... xD W sumie wydaje mi się, że do Best Tricka nie zalicza się czegoś, czego nie potrafisz dokręcić. Pzdro zią! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henry 0 Napisano 2 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2007 w tym sezonie udało mi się jedynie wykręcić indy 360 i narazie to tyle;/ śniegu u mnie już nie ma i hyba nie będzie to kicha z 540 i backflipem:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 3 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 mój najlepszy który zrobiłam i wyszedł, bo o tych co nie wyszły to nie bede mówić:D no chyba ze chcecie posłuchać jak sobie tyłek obiłam:D:Dhahaaaa no to bedzie tak: *360 *backscrather(czy jakoś tak sie to pisze)-takie z wygięciem do przodu w powietrzu:D *no i najróżniejsze graby... *50-50 *jeszcze slajdy itp:D:D za wiele to to niejest:D wiecej jest tych co sie uczę:D i tych co jeszcze za dobrze nie wychodzą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2007 *backscrather(czy jakoś tak sie to pisze)-takie z wygięciem do przodu w powietrzu:D Method? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 JED, no jak tak mówisz to tak ale ja sie z ta nazwš spotkałam co napisałam:D tylko niewiem czy dobrze przeliterowałam:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Podkurczasz nogi, decha z tyłu i łapiesz ją lewą ręką. Jednocześnie wyciągasz się do przodu wypinając klate (lub inna lubianą część ciała). Jeśli o coś takiego Ci chodzi, to jest to method. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 tak właśnie o to mi chodzi:D, ale zazwyczaj wyginam sie dość mocniej (nie tylko klatke piersiową:P)-łatwiej jest mi wtedy równowagę utrzymać:D ale dzieki za oświecenie:D :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Mój najlepszy trik jaki zrobiłem,to podskoczenie w góre w czasie jazdy,bo za więcej się nie brałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2007 nooo ADM od czegoś trzeba zaczynać. Dobre Ollie nie jest złe :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2007 Wczoraj na słotwinach zrobiłem 360... tylko że w pionowej osi,i po ziemi xD edit:aha,no i skoczyłem wysoko z muldy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2007 ADM, no to gratulacje:D:D poczatki masz już za soba:D:D teraz tylko to doskonalic:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2007 No wiesz,jeżeli się bardzo rozpędziłem,a potem wjechałem w jakąś nierówność trudno było nie zrobić takiej 360 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi