Ifi 0 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 oożby jakby we mnie taka panna wjechala to bym jej chyba oczy wydrapala ale kurde tylko spolczuc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 lewa... no najpierw klnąłem na cały stok po polsku, potem po angielsku... laska tylko: 'oł maj gad! ar ju okej?!' no i byłem nieźle wpierdzielony,.... ale potem ta laska dzwoni do nas do hotelu (pilot [po*eb straszny] oczywiście pieprzy, że dzwoni do mnie narzeczona ze szpitala), no i pyta sie w którym szpitalu jestem bo chce mnie odwiedzić, więc ja, że już nie jestem w szpitalu tylkow hotelu, to ona, jak ręka, to ja, że złamana i 5 tygodni w pizdu, a ona, że 'oł maj gad' i jeste jej bardzo przykro i (!UWAGA!) chce mój adres bo chce mi przysłać jakiś prezet w postaci ciuchów bo jest projektantką w O'neill'u :shock: i czy podobają mi sie ich ciuchy i jaki nosze rozmiar.... nie tak źle a do kasy z ubezpieczenia dołoże se i kupie se nową deske a swoją drogą nie łamcie sie w Austrii jeśli nie macie ubezpieczenia :!: pobyt w szpitalu tzn. założenie gipsu na przedramie kosztuje tam 615 (!)euro a dojazd ambulansem 125 euro, czyli ok. 3000 pln za całość Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 hehehe ni mam tego zlego co by bna dobre nie wyszło. ale tą historią to mnie naprawde zdziwileś, kurde widać ze laska porzadna a nie jakas niawiaomo jaka. Zachowała sie naprawde bardzo dobrze. Ale ciekawe jak to bedzie z tymi ciuchami czy Ci je naprawde przyscle ( a jak przysle to daj znac co i jak ). no i orzumiem przez to, ze Ty byłes ubiezpieczony i nie musiales placic tyle kasy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 jasne, że byłem! inaczej bym se odciął łeb deską Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 łooo jakbys se ten leb deska obcial to byś jeszcze wiecej płacił za ten pobyt w szpitalu do tego doszłaby jeszcze operacja polegajaca na doszyciu głowy. Musieliby Ci wydrzec flaki z mózku i zamontować takie nowe czujniki przeciwpozarowe ooooo fuck ale ja mam bujna wyobraźnie, nie czytaj tego co pisałam :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 ooooo fuck ale ja mam bujna wyobraźnie, nie czytaj tego co pisałam :P za późno :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 Zooonk, mowi sie trudno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 o bosheee Ifi nie pal juz wiecej heheh niezła wyobraźnia:) Jackiel powiadasz że była projektantką kurcze firma snowboardowa a kobita na desce jeździć nie umie? no cos tu chyba nie tak:P:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 firma surferska :roll: wątpisz w mój inglisz? ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 heheh nie o to mi chodzi :P nie wątpie no jak ci coś przyśle to daj znać co to będzie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 ... napewno zestaw sexownej bielizny ok, koniec z off topic'iem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 7 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2006 no Oneli to firma surferska, ale tez produkuja niezle ciuszki na deske ( snb ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazik 0 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 The best trick... hmmm jeżdżę od niedawna bo zaczęłem jeździć na początku ferii 2006 roku więc niezbyt długo to jak narazie Indy 180. Mieszkam jakieś 250 metrów od wyciągu jak nie mniej ale chopek tam nie ma zabardzo mam zamiar wziąść się z kumplami do budowy jakiejś ale jak narazie to jakoś tak dziwnie nam sie nie chce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 no to kurcze Chłopie co wiecej trzeba do szczescia, chyba tylko Waszych checi na zbudowanie hopy. Kurcze no spoko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 ja się jaram moim 18 + indy, które zrobiłem w tym roku (a dopiero co zacząłem skakać) a 18 zrobiłem za 5 skokiem w życiu, lecz problemy mam bo switcha nie opanowałem dobrze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 a długo jezdzisz ? No i to 1.8. Indy to na jakiej duzej hopie robiles ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Cos mi sie to tak nie chce wierzyc ze za 5 skokiem Ci sie udalo 18 indy zrobic. Ja tyle lat juz jezdze a 18 indy zanim mi wyszlo to troche gleb zaliczyłem i do tej pory nie zawsze wychodzi. Nie wiem na jakiej hopie to robiłes no ale na małej to raczej ciezko zrobic ladne 18 indy bo nawet deski nie zdazysz zlapac a znowu na duzej tez nie jest latwo:P tak mi sie to wydaje..no chyba ze masz poprostu talent Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 ale szuszar napisal ze za 5 razem zroil 1.8 a nie 1.8 Indy. Ale to 1.8 to jak sie domyslam to bylo na jakiej malutkiej hopie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 hopa była bo ja wiem... może ok 4 - 5 metrów... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szolek 0 Napisano 5 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2006 muj najlepszy trick jaki do tej pory wykręciłem to beckflip 720 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2006 :d no to ładnie:d moze kiedys tez mi sie uda:) Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2006 hehehe no mi tez moze keidys sie uda :D hehehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 5 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2006 z moich triczków to najbardziej mi sie podobały 2: * bs 180 50-50 180 out (chyba tak to sie nazywać powinno ) * 180 method Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 25 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2006 baaa ja na CSC wykrecilam jeden zajebisty trik na boxie lipslide fs bordslide to fifty-fifty 180 out ale nie mialam okazji wykrecic go wiecej razy uczylam sie jeszcze frontflipa, ale jakos niebardzo mi to wychodzilo. heheheh ale za raok admy rade ::P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 26 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2006 tak czytam to wszytko i sie dziwie dlaczego jeszcze w zawodach co niektorzy z was nie startuja.... 720 backfilp,, i jibbing tez na nienajgorszym poziomie.... ciekawie.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi