gosiunia10 0 Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 no wiesz największe wynalazki powstały przez przypadek:D:D po części tak było w Twoim przypadku:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 12 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2007 tylko że 360 nie robi się w osi pionowej po ziemi :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 14 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2007 troche mnei nie bylo ale na deseczce troche posmigalem probowalem robic 180 w miejscu 360 a z tego co mi sie udalo to praiw method taki niezgrabny i kilka fajnych kraks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2007 myBEST trik to 360(tak jakoś przez przypadek wyszło :mrgreen: ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2007 Mi przez przypadek wyszła piątka, tyle że z faceplantem. ;P Za dużą rotację nabrałem przy 36. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 23 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2007 360 z indi jestem z niej dumny :grin: [ Dodano: Wto Sie 28, 2007 6:37 pm ] W tym sezonie chce wykrecić backflipa ale wszystko sie okarze jak już usypie chopkee zrobciee mozee galeriee dla uzytkowników forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 Hehe, ja w zasadzie to tak jak Adi póki co, dopiero w tym roku chce sie za coś zabrać. Edit: Aaaaa no i raz zrobiłem [przez przypadek] prawie backflipa :roll: przez 15 minut się nie mogłem pozbierać ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 11 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Jak spadnie śnieg to zrobie fotki świetnej meijscówki do nauki trików koło mnie. Nic nie trzeba robić,jest gdzie skakać,jest rail,jest dużo miejsca... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Ja mam już zarezerwowane dwa wypady, jeden do Włoch, drugi do Zieleńca. Poza tym pewnie parę łikendowych wypadów zaliczę, wiec mam nadzieję na spory progresssss w tym sezonie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2007 Monte Bondone czy jakoś tak... ;p A do Zieleńca na Sylwestra. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 A ja planuje na chopok w pierwszym tygodniu ferii ;P i kilka wypadow weekendowych;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Człowieku,gdzie na Chopoku można porobić jakies tricki inne niz ollie,bo nie widziałem? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 13 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2007 Byłes w snowparku .? jezdzisz czasem na niebieskiej trasie.? jezdzisz czasem poza trasami .? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Nie,Tak,Nie Chociaż w tym roku może raz sie przjade pod wyciągiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Przecież na Chopoku jest Burton Snowpark... ;] Byłem tam w zeszłym roku, ale niestety park był zamknięty. Z powodu słabych warunków chyba... ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 No ten snowpark zarąbisty pod wyciągniem jest niesamowita drewniana skocznia xD nie odwazylem sie z niej skoczyc ... i nie zanmiezam bo h**jowe londowanie... pozatym duzo jest chopek poza trasami .. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 na chopoku byłem rok temu snowparku niewidziałem a stoki były średnio przygotowane, byłem też we włoszech w dolomitach i tam jaki snowpark był...miodzio a w tym roku jade do austrii tam podobno też niezły jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRn 0 Napisano 30 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2007 Backflip z lądowaniem na ry...twarzy :mrgreen: miałem złamany nos :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 3 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2008 W tym roku zrobilem co prawdA NIE chcąco backflipa... wylądowalem do gory nogami na szczescie glowa w puchuuu bardzo to było mileeeee Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2008 Szacun. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 18 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2008 heh...to ja zrobiłem frontflipa tyle ze w 100% czystego i ładnego ...tyle ze tez przypadkiem ;p w Austrii wyjeżdżałem poza stok i schylałem sie pod taśmą...pochyliłem sie do przodu i nose uderzył w garb z ubitego śniegu....bylem zwinięty w kolkę a jechałem szybko...obkrecilo mnie zanim sie zorientowałem potem wyszedłem na bohatera bo wszyscy myśleli ze zrobiłem to celowo i ze tak zajebiście jeżdżę na desce :mrgreen: a w rzeczywistości nawet zwykłego salta bez deski nie potrafię :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 19 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 Głupi ma zawsze szczeście :mrgreen: (żart oczywiście,bez spinki) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 19 Sierpień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2008 problem lezy oczywiscie w dobrym ollie.... mam nadzieje ze jeszcze powtorzysz trick i ktos zfilmuje to .... zdrowia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi