Ifi 0 Napisano 7 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2006 Heloł Jakie jest Wasz najlepszy trik jaki wykręciliście ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 Mój najlepszy to 360 a taki też fajny to np noseroll 360 , a tak poza tymi to różne graby. Trzeba ćwiczyć - teraz już mamy na czym ;d normalnie powstało u nas na polach centrum snowboardowe mamy dużą hope , średnią , małą i są już plany na przyszły sezon na jeszcze większą hope i jakieś boxy , raile:D:D fajnie:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 9 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2006 no normlalnie nic tylko pozazdrościc. U mnie to sniegu nie ma i nawet gdyby bylo gdzie ciwczyc, to i tak nie ma warunkow pogodowych. a co do Waszego polnego centrum snowboardowego to zapodaj jakies foty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2006 nio fotki możesz obejrzeć w dziale fotki i wejdź sobie pozniej do działu snowboard a pozniej do wojkowickie pola tam są fotki z tej hopki a jak tam bede to zrobie fotki takie na ktorych widać cały kompleks :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 12 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2006 no fotki juz ogladalam, no niezle niezle , hehehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 :D:D wczoraj udało mi sie nareszcie wyczaić 180 przez plecy - wczesniej robiłem przez przednią krawędź ale to i tak nie zawsze mi wychodziło no ale zaczaiłem już nio i nawet już mi wychodzi 180 indy :D jednak hopka się sprzydała i to bardzo :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 no no to moje gratulacje ja w sumie ejszcze nie probowalam rozkminiac tego bs180, ale fs180 indy to wychodzi :P chodz to indy nie zawsze, ale 180 juz na luzie teraz pprobuje dokrecic 360, ale jakos ciezko mi idzie ostanie 90 stopni, ta moja decha taka dluuuuga. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 jutro ide dalej probować 180tki moze z innymi grabami no i 360 sproboje juz sie nie moge doczekać jutra:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 20 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2006 ja to jak narazie to sie lecze mialam dzis i w niedzele na deche jechac, a tu nima chora . Ale dam rade:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2006 Alo, Bylismy dzis z Makiem na hopie ale lipa była - śniegu dopadało i fajnie ale był mokry i strasznie wolny nic nie dało się kręcić , bo sie nie przelatykało nad płaskim nawet , więc o fajnym skakaniu nie było mowy - mam nadzieje że mrozik przyjdzie bo tak to lipa - no chyba że bym nasmarował deche na mokry śnieg.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 21 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2006 trzeba CI mrozu ?? moge CI troche pozyczyc. U mnie to -15 jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 21 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2006 taaaaa!? u mnie dzis to przez większą część dnia to na plusie było i śnieg padał - no ale padał dość mokry i wolno się jezdziło - nio możesz pożyczyć troche tego mrozu tak żeby z -5 było :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 21 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2006 oka nie ma sprawy. moge Ci pozyczy 10 stopni pasuje ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 dzięki za pożyczke - jest -20 brrrrr zimno strasznie - Ifi troche za dużo pożyczyłaś bo w tej temp to niezbyt mi się widzi jazda:D:D dobrze że chociaż słoneczko świeci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 22 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2006 no -20 to juz za duzo. CHodz jezdzilo sie przyu takim mrozie. U mniet rano bylo -20. Jak narazie z domku to nie wychodze, ale bedemusiala chyba dzis ruszyc tylek i wyjsc na ta zimnice. ALe sloneczko takie sliczne... az sie chce jeździc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 Alo, Dzis znow byłem i teraz kurde takie prędkości się osiągąło że to była masakra - jakbym o połowy prędkości nie wytracił to bym przeskakiwał lądowanie i lądował na płaskim - no ale później podsypaliśmy zmrożonym śniegiem (bo był lód) i już w miare oki było ale za zimno brrr..... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 noo a ja idzs pierwszy raz po chorobie z domu wyszlam tez bym pojezdzila gdziec. Widze ze Ty Bercik ostro trenujesz:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 hehehe no jak nigdy normalnie - fess sie ciesz że chłopaki zrobili tą hope i tego quatera chwała im za to normalnie jutro może też pójde bo słyszałem że już ma być mniejszy mrozik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2006 no juz mrozik jset coraz mniejszy, i coraz lepsze warunki. Ja tez chyba cos pomysle aby u mnie w meijsce pjezdzic... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Nio nareszcie duży mróz ustąpił i waruneczki do śmigania są dobre - wczoraj znow śmigaliśmy u siebie i nawet wychodiz mi już 180 z indy i 180 z mute ale upadki jeszcze sie zdarzaja ale już coraz lepiej idzie:) ostatnio 360 bs próbowałem ale jeszcze nie wychodzi tak jak trzeba - dokręcić dokręce ale podczas lądowania ciężar na tył dechy przerzucam i nie moge ustac:P popracuje nad tym Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 cięńko mi to narazie idzie,.... 180, 270, jakieśtam graby, noseroll.... a teraz lipa do końca sezonu bo ręka złamana... :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 loooo:/:/// no to fess zonk - a jak to zrobiłes ? tzn jak złamałeś ręke? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 Ułaaa złamana reka, współczje :/ Ja juz tak opanowalam sowbie w sumie to 180 Indy i 180 Mute. a co do 360 to na zawodach probowalam zrobic ( pierwszy raz sie do tego zabiearlam ) ale zrobilam 270 i dokercilam reszte na ziemi, wiec lipa. Probowalam krecic Backflipa, ale nie dokrecilam. Wprawdzie dwa podejscia do tego zorbilam bo bylo mało czasu, ale gdyby jeszcze poprobowalat o bym zrobila tego flipa no i to 360 tez, ale niestety musialam do domu wracac juz No i jeszcze tak to zrobilam Noseslide'a i Tailslide'a. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 wrąbała we mnie laska która nie potrafiła jeździć i odepchneła się ode mnie, a ja poleciałem na tzw. zad i podparłem się ręką... :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 uuuuuuuuuuuuuuu no to chyba sie nieźle musiałeś wkurzyć ://// ja to bym sie chyba załamał a tą laske to bym ....(no nie wiem co bym jej zrobił). a którą ręke złamałes? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi