freestyle 0 Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 Nom on ma racje :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Mam takie pytanie:Czy kolor szybek ma jakieś znaczenie? Bo najczęściej spotykane są gogle z pomarańczowymi szybkami,i ogólnie ciężko znaleźć z innym kolorem (np. niebieskim) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Ja mam ciemną szybkę. Taka mniej więcej jak w okularach słonecznych. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2007 to jest bez znaczenia. Są gogle z różnymi kolorami szybek , są przezroczyste lekko przyciemniane , pomarańczowe , żółte , różowe no i lustrzanki ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 15 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Tylko względy stetyczne?? To dobrze,czyli chcą mieć dobre gogle nie musze mieć pomarańczowych szybek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Patrz lepiej na to czy są solidne, czy mają jakieś systemy przeciw zaparowywaniu itd... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 17 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2007 Nie no,to oczywiste że to na pierwszym miejscu,jakbym patrzył TYLKO na estetyke to bym nie zadawał pytania o te szkła Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku90 0 Napisano 3 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2007 nie wiem jak wam ale jak ja pierwszy raz zalozylem gogle to mi sie jakos dziwnie jezdzilo tzn to bylo tak uczylem sie jezdzic bez gogli .. spoko spoko ale jak juz zaczalem szybciej jezdzic to musialem je w koncu kupic i jak je zalozylem to praktycznie nic nie widzialem moze dlatego ze mam jakis szajs.. :oops: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ja kupiłem byle jakie za śmieszne pieniądze i jak stoję to mi zaparowywują. Podczas jazdy nie mam tego problemu, więc nie narzekam. Ewentualnie jak jestem w parku to ściągam czasem, bo rzeczywiście pole widzenia jest w goglach nieco ograniczone. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muti 0 Napisano 22 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2007 Ja mam gogle uvexa Apache Pro lustrzanki...SUPER porostu...zero parowania,super ostrosc,zero znieksztalcen tylko ta cena :neutral: pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2007 Właśnie ze względu na cenę ja mam gówniane z supermarketu. Najlepsze jest to, że na stoku jedna laska powiedziała, że bardzo jej się podobają moje gogle... Huehuehue... xD Szkoda mi kasy na jakieś porządne gogle szczerze mówiąc. Te co mam podczas jazdy na stoku wystarczają, a w parku i tak jeżdżę bez, żeby mieć lepsze pole widzenia. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2007 no tak...dobre gogle = wysoka cena i to jest fakt. No faktem jest też że troche ograniczają pole widzenia, trzeba sie przyzwyczaić do jazdy w goglach. A ma ktoś z was gogle z szybami sferycznymi ? Bo chciałem sie dowiedzieć jak jest z polem widzienia w goglach z taką szybką :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muti 0 Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2007 Co masz na mysli sferyczne??? takie pół okrągłe??? To ja takie mam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2007 faktycznie..sprawdziłem i te google posiadają sferyczna szybkę. I powiedz mi ... szerokie pole widzenia jest w takich goglach ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi