Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 mam 3letnie gogle salice'a ale są już zjechanie no i dowiedziałem się że mają jedna szybkę... ciemna masa byłem, ale podobno te nowe mają dwie i zapobiega to ich parowaniu... nieważne... btw jakie radzicie wybrac... żeby nie parowały, miały duże pole widzenia (panoramiczne najlepiej) no i żeby klimatycznie wyglądały... proszę o propozycje no i fotki i adresy z opisami naturalnie :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 patrz moj avatar - z tego brandu szukaj googli - konkreciaste sa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 a co to za firma??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 to forma Dragon. Maja naprawde siwetne gogle, sama mam takie polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Zgadzam się Dragon ma gogle wyczesane...ale też kosztują sporo....ale z tego co tak kiedyś patrzyłem to salice też ma zajefajne te z najwyższej polki. Ale ogólnie to polecam z lustrzaną szybką - zajebiście wyglądają http://www.skateshop.andegrand.pl/details/12970 tu masz takie fajne gogle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 tylko ta cena... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 skoro szukasz dobrych googli to musisz sie liczcyc z wydatkiem minimum od 150zł w gorę.... Xtrem albo Brenada jako firmy posrednie moze Ci podejda... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 Nio włąśnie drogie troszke:/ to co jest fajne i dobre to przeważnie kosztuje:/ ale właśnie widziałem kiedyś jakieś takie w miare fajne google Brenda tylko ne wiem ile kosztowale , ale lustrzanki byly:D a to już duży plus:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 dla mnie jednak najważniejsze żeby nie parowały :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 No to jest bardzo ważne i też mnie to denerwuje przy moich goglach:/ No ale myśłe że tak ok 150 zł będziesz musiał wydać żeby miały ten antifog i żeby były juztakie w miare konkretne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 23 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 to ja sie teraz pochwale:D:D:D:D kupilem sobie google Dragona - Mace za 270zł (przecena z 449 zl) http://image.www.rakuten.co.jp/spopara/img10081995734.jpeg ogolnie jestem bardzo zadowolony - kozackie na maxa :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2006 faktycznie...zajebiste nic tylko pozazdrościć aczkolwiek mogłyby mieć lustrzane szybki:) no chyba że mają wymienne :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 24 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2006 no wlasnie w tym problem ze musze sie dowiedziec gdzie cos takiego znaleźć bo nie ma lustrzanek... ale postaram sie je jakos dostac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 26 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2006 no gogle spoko spoko no ale z ta lustrzanka to szkoda ze jej nie maja ja do swooich tez bede musiala sobie jakos skombinczyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 27 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2006 a ja mam male pytanie nie zwiazane z tematem: czy google sa bardzo potrzebne na stoku czy tez na hopce?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2006 na hopie może mniej ale na stoku są potrzebne bardzoo bo po pierwsze chronią cie przed wiatrem( jak śmigasz szybko to możesz mieć oczy szeroko otwarte i na pewno nie będą ci łzawić). Po drugie to kiedy jesteś na stoku a pada śnieg to bez gogli ani rusz ,jazda w takich warunkach będzie męczarnią a nie przyjemnością , no i po trzece kiedy słośce ostro świeci a nie masz gogli to musiz mrużyć oczy ...to sa trzy powody dla których warto mieć ze sopbą gogle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 o bede musial sobie sprawic dzieki za rady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2006 co do gogli na hopie to ja bym powiedziala ze przynjamniej mi jest fajnie bez gogli, ale to oczywiscie tylko wtedy jak sa do tego warunki / czyt. nie ma waitru, padajacego sniegu ani duzego slonca/ A na stoku gogle to podstawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 29 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 popieram - mi też na hopie troche przeszkadzają bo nie mam pełnej widoczności i takiego rzeczywistego obrazu :P może jakbym miał takie lepsze jakieś panoramiczne to by było ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 w sumie ja pomimo tego ze mam dobre gogle, jak sa warunki aby krecic na hopie bez gogoli to ich nie zkaladam. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 na hopie sie zajebiscie przydaja gogle...przyklad: upadasz na twarz a gogle z duzym plastikiem i zachodzace daleko od twarzy chronia Cie przed zlamaniem nosa podpiciem oka itd... ogolnie forma ochronna, nawet jak zalozysz na czolo to tez chronia elegancko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 oooo nie z tmy to sie nie zgodze. Ja wlasnie przez gogle mialam rzeznicko oko podbite :evil: mialam glebe spadlam na twarz na bryle lodu i uderzylam w dol gogli i te wlasnie gogle zrobily mi limo pod okiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 30 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 tak to sobie teraz wyobraz jakbys walnela gola twarza w lod..procz lima mialabys pewnie lekko rozciete i moze nawet pomiazdzone...szkoda buzki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 30 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2006 no nikt nie wie co by wtedy bylo. Moze nic takeigo a moze cos gorszego. Ale tak czy sieak i tak przewaznie w goglach wbijam na hopy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3zeR 0 Napisano 11 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2006 czytam niektore z wypowiedzi i tak jakos dziwnie mi sie robi.... wyobrazcie sobie taka sytuacje: najezdzacie na hope z predkoscia rzedu 60 km/h bez gogli. pomijajac fakt ze oczy macie juz cale czerwone od pedu mroznego powietrza i napewno lzawia jak cholera to w pewnym momencie w wasze oko wpada drobinka lodu. kij jesli stanie sie to gdzies wysoko na najezdzie, gorzej jak tur przed chopa bo momentalnie tracicie koncentracje i lecicie wpizdu lamac kark... troche dramatyczne, ale prawdziwe. i naprawde to czy ci gogle podbija oko w momencie przywalenia twarza w ziemie nie jest w tym momencie wazne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi