jinx 0 Napisano 8 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2007 deska:Rossignol Stream 154 wiązania :Rossignol unit pack buty : nidecker (modelu nie znam) całkiem fajny zestaw tylko deska szeroka do nauki nie polecam (chyba ze to tylko mi się taka wydaje) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2007 Podaj parametry to rozsądzimy, czy szeroka. Przy okazji możesz powiedzieć ile masz wzrostu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2007 170 cm a deske musiałabym zmierzyc a to nie ejst łatwe bo już ją zbunkrowałam w piwnicy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Długość deski w porządku, a szerokość może być napisana na desce, gdzieś na grafice. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinx 0 Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 nie ma kiedyś już starałam sie sprawdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2007 Rozumiem... Może tylko wydaje Ci się za szeroka? Chociaż różnie to może być. Moja ma 25.4 cm i w sumie odpowiada mi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 kolejny raz aktualizuje swój sprzęt: decha : salomon prospect wiązania : drake F50 buty : Thirty Two : Exus Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tOny 0 Napisano 22 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2007 ja dopiero składam swojego sprżęciora (pierwszego) xD Deska : Rossignol District Wiązania : Snow Pr0 Buty : Head Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mster 0 Napisano 12 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2007 no cóż w tym sezonie sobie trochę na próbę pojeździłem na snowboardzie i jest po prostu bosko. planuje wiec zakup już własnej deski. można prosić o porady co do doboru sprzętu? (jazda raczej na stokach, początkujący utrzymujący równowagę) :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 14 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2007 mster -> http://e-snowboard.info/forum/viewtopic.php?t=135 :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olgus 0 Napisano 26 Sierpień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2007 Deska: SIMS Wiązania: Drake Mikey LeBlanc Buty: HEAD tylko modeli nie pamietam bo deska w grazu lezy ^^ ale ogolnie bardzo fajny zestaw. deska swietna, srednia, dobrze trzyma krawedz. tyle ze damska xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bzyku90 0 Napisano 3 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2007 a ja sobie narazie smigam na jakis no name-ach :cry: :mrgreen: ale jak jakas kasa wpadnie to odrazu wymieniam sprzet moze nie wszystko odrazu ale co roku cos nowego chyba ze znowu bedzie taka zima jak poprzednio to klapa... wtedy kupie T-Boarda :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 4 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2007 Ja opchnąłem pod koniec sezonu swoją deche. Teraz coś fajnego próbuje znaleźć na allegro... Head Union Salomon Te dwie dechy mnie zainteresowały. Nie za drogie, spoko długość jak dla mnie. Do tego podczas zakupu tej pierwszej mogę dokupić wiązanka, więc ogólnie podoba mi się to. Jedyny problem to moje uprzedzenia do Head'ów... @Edit: Ta decha >> klik jak dla mnie jeszcze jest spoko. Tania, z wiązaniami, wygląda na solidną. Coś takiego max by mi odpowiadało, bo nie zamierzam już kupować sprzętu za mega kase, o który będę się potem bał podczas jazdy. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mgd00 0 Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Deska:Salomon Wiazania: Ride Buty Salomon :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 31 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2007 no to tak deska do tej pory oryginal SIM a od 2 dni rossignol sultan wide wiązania k2 sonic buty burton Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Deska: Burton Cruzer Wiązania: No Name jakieś Buty: Weid RX-2 Spodnie: Brugi Kurteczka: Burton Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Decha:L4U Wiazania:no name Buty:control Modeli nie pamietam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pep3k 0 Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Deska: Venue Onyx 158 Wiązania: Drake Podium Ghost Buty: Northwave Freedom SL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speedy 0 Napisano 25 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2007 Deska: Voelkl Styla Wiązania: Voelkl Buciki: Blax na poczatek moim zdaniem wystarczajacy zestaw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2007 Deska: Salomon Pulse Wiązania: Salomon Force Buty: Nawet nie wiem xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prz3m3kBB 0 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 no to ja też się pochwalę, a co?! więc tak: *zestaw 1: - Deska Fanatic All Mountain Starship - wiązania Fanatic /nie znam modelu/ z takim obrazkiem granatu - Buty Northwave i Salomon *zestaw 2: - Deska Fanatic FTC Unique HoneyComb Technology - wiązania Fanatic /nie znam modelu/ z czaszkami i napisem My God rides a snowboard. - Buty Salomon i inne to: Kask Alpina Google Briko Rekawiczki Brugi Kurta Brugi Spodnie Tyrolia i to wszystko chyba ) pozdrawiam, prz3m3kbb. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 7 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2008 Twój tata jest chirurgiem? O.o Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 WTF ADM? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Trochę kasy trzeba mieć żeby kupować sobie po 2 deski,wiązania i buty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Nie wiem czyzauwazyles, ale sytuacja w naszej sluzbie zdrowia jest troche zla. Wiec chyba inny zawid powinienes podac?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi