snowrider 0 Napisano 22 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2006 Do poprzedniego posta Deska: Wild Duck model Vertical pomyliłem sie w pisowni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 moje poczatki to twarde desk z twardymi wiazaniami z wypozyczalni ale teraz mam nowy swoj sprzet: Decha: Pale Top Wiazania:BOARDING FACTORY FB 12 M/L a butow jesce nie zakupilem (ale za duzo kasiory nie mam i kupuje jakies no name za 100 zl na allgro jak sie tylko pojawia, chyba ze ktos mi poleci tanie buty 100 150 zl ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Oł je nareszcie zmieniłam sprzecior na lepszy to moge juz wpisac co innego niz wczesniej :D:D Deska: Hammer Microboard Wiązania: Drake Super Sport Buty: DC Phase a co do butków za 100 150 PLN to radziłabym Ci jeszcze troche uzbierac i kupic coś lepszego. Czas masz, bo sezon jszcze sie nie zaczął :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2006 Ifi widze że Drake masz? JAk tam zadowolona jesteś z wiązanek ? A co do butów to Panie Psiok też jestem zdania Ifi -> lepiej dozbieraj troche kaski i kup już coś lepszego. Tez miałem pierwsze buty takie jakies z dupy wyczasnięte (wtedy nie było takiego wyboru) i źle mi się jeździło w nich . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 kurcze to moze i pomysle o tym to narazie poczekam na okazje, a czy te buty: http://allegro.pl/item116294044_nowe_cox_swain_black_2006_za_35_ceny_.html sa warte swojej ceny?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 Nooo ba te wiązania Drake sa naprawde świetne. JEździlamw nich w sumie tylko 3 dni na CSC jak byłam. ALe fajnie fajnie. Na początku było mis troche cięzko przyzwyczaić bo one maja wyzsza łyżke od tych moich poprzednich, ale super super :D a co do tych butków co podałes Psiok, to ja bym raczej poszukała czegoś lepszego / nie mowie ze te są złe bo nie wiem, ale dodasz jakeis 50 PLN i moze byc cos nrpawde dużo lepszego / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 jakbys jesce takie znalazla to bym CI sie dal w nich przejechac i jakcos z gory dzieki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 no już w jakims tam temacie CI napisałam o butkach Northawe, dałam linka. Looknij sobie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 23 Listopad 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2006 deska: santa cruz TT riot wiązania: elfgen freestyle [ :neutral: ] buty: northwave freedom spodnie: smith's Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxDesign 0 Napisano 2 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2006 Siemka Deska: HEAD Intelligence I. CT 157 Wiązania: Step-in Shimano Buty: K2 - step-in Kurtka + spodnie ACG NIKE 5000 Gogle: DR.ZIPE DOWNHILL LINE Czapka: Rossignol Bluza: BURTON Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati 0 Napisano 17 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2006 To ja może coś napisze też.......dopiero niedawno kupiłem nową deseczke z wiązaniami i butami ale może mi coś napiszecie czy będzie sie dało na tym pośmigać Deska : Salomon Symbio 151 Wiązania: Salomon Force Buty: Atomic Deed Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 18 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2006 co do deski chyba wymienie swoja...na bardziej miekka, chociaz ten SC którego mam jest całkiem spoko na skocznie ,jednak na jibbing jest za sztywny . wiazania tez postaram sie wymienic na cos z nizszym backiem , buty kupilen nowe - 32 lasehd i jestem zajebiscie zadowlony bo juz jedzilem na nich - supper lekkie i wygodne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 ponieważ jestem nowy i nie mogłem wcześniej to trochę odśnieżę temat: deska: signa sport cośtam wiązania: jak wyżej buty: rossignol jak widać sprzęt kupiony po kosztach ale robi swoje - a to się dla mnie liczy najbardziej. może w przyszłym sezonie zmiana? marzy mi się sc :razz: :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 aktualizuje swój sprzęt: decha : salomon prospect wiązania : drake F50 buy : skip :-P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 deske moglbys wymienic:P ale koniecznie zostaw wiazania ja myslalem w przyszlym sez na deska RIDE albo pozostane przy SC bo dobrze mi sie jezdzi na niej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2007 no to ja moze tez zaktualizuje moj sprzet:D deska: Hammer Microboard 121 wiązania : Drake SS buty: Salomon Kiana cieżka praca sie opłaca :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 no moja deska jest raczej kwaśna, ale jako - tako jeździ wrócę bogaty po wakacjach w niemczech to zainwestuje w porzadny sprzęt Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 19 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2007 Ifi, masz microboarda? Jak wypróbujesz to zaraz pisz jak się na tym jeździ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 22 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2007 noooo juz wyprobowałam i musze powiedziec ze sie zajebiscie jezdzi :P na poczatku myslałam, ze przy wiekszej predkosci nie ebdzie sie trzymał stoku, ale az sie zdziwiłam ze sie tak fajnie na nim jezdzi. Wogole super deseczka. Godna polecenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 niemogę narzekać na mój sprzęt:D:D a mianowicie na: deskę wiązania i buty mam firmy Trans Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 25 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 deska: ??sam nie wiem wiązania: limited4you buty: northwave freedom z 05/06 żadna rewelacja :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 buciki masz całkiem fajne aczkolwiek dość sztywne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 27 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2007 takie właśnie wolę (przynajmniej kostki nie skręcę tak łatwo :grin: ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasen 0 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 Deska: Blizzard Pilot 160 Wiązania: Ride LS Buty: Osobiście mam z tym duży problem ponieważ mój rozmiar buta wacha się od 47 po 49 i nie mam za dużego wyboru. Kupuje poprostu to co pasuje... Dałem za buty jakieś 250 zł i jestem z nich bardzo zadowolony;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 30 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2007 W takim razie i ja dorzucę coś od siebie... decha Head Confidence wiązania Drake GT butki Northwave Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi