JackieL 0 Napisano 10 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2006 Tutaj możecie sie pochwalić na jakim sprzęcie śmigacie. --------------------------------------------------------------------- Może ja zaczne: Deska: Hammer Sequence Wiązania: Hammer Display Buty: Northwave Freedom :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 Deska : Salomon Prospect Wiązania: Snow Pro Pipemaster:P Buty : Skip Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 Deska : Generics Wiązania : Blax Buty : Blax nooo prosze bez śmiechu, wiem sprzat jest totalna klapa, ale to sie zmieni. jestem na etapie poszukiwania nowego sprzetu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mate 0 Napisano 13 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2006 deska: rossignol nomad 2 wide wiązania: rossignol buty: jakies no name Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logan1554 0 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 deseczka:Salomon,czasami F2 zalezy... wiazania:Skip buty:burton fajny komplet... dobrze mi sie smiga:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 a modele jakieś? bo marka to dość ogólnie... :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 25 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2006 deska: Santa Cruz X phantom 159 wiązania : F2 indy buty: (nowe ) 32 prion ogólem troche sztywna deska jezeli chodzi o jibbing ale dobrze sie daje prowadzic - pelna kutura jazdy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakievka 0 Napisano 26 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2006 Deska: Generics Global 150 Wiązania: Blax Buty: Firebird* * buty i tak zmieniam, bo te wystarczyly tylko na zeszly i ten sezon. a w moim wieku stopka jeszcze rosnie i obawiam sie, ze mja stopa bedzie pryzpominac pletwy (rozmiar 45 i rosnie:() nooo prosze bez śmiechu, wiem sprzat jest totalna klapa, ale to sie zmieni. jestem na etapie poszukiwania nowego sprzetu Przepraszam czy chodzi o to, zeby szpanowac super decha tak jak to robia narciarze, kupuja narty za dziesiat tysiecy zlotych, a wogole nie umieja jezdzic. W sporcie sie liczy marka deski, wiazan butow, gogli, czapki, czy umiejetnosci? Bo według mnie umiejetnosci i radosc z jazdy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 desqa: F A N A T I C StarShp wiazania: limited buty salomon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Przepraszam czy chodzi o to, zeby szpanowac super decha tak jak to robia narciarze, kupuja narty za dziesiat tysiecy zlotych, a wogole nie umieja jezdzic. W sporcie sie liczy marka deski, wiazan butow, gogli, czapki, czy umiejetnosci? Bo według mnie umiejetnosci i radosc z jazdy. Nie ja tu nie mam zamiaru szpanowac zadna decha. Ale porpsortu uwazam ze Generics to nie jest dobra deska, a raczej ciulowa. Wiadomo ze nie liczy sie marka deski, tylko umiejetnosci. Tylko ze na innej dsce byłoby łatwiej rozszerzac te umiejetnosci ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKs0N 0 Napisano 16 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Więc tak : Deska : Avalanche `SOL` wiązania : Blax buty : Blax ( i tak zmieniam bo noga rosnie i rosnie...) Powiedzcie co sądzicie o tym sprzęcie ! 8) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 17 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Hmmm no deska o korej mowisz >>Avalanche `SOL` << to niebardzo czaje jaka to jest... hmmm a Blax, jak wiadomo jest to jedna z najtanszych firm, ale jezdzic sie da / sama jezdze i bylabym zadowalona, poza tym, ze mam ze moje buty przemakja, ejst w nich zimno, i sa badziewne a wiazania tez moglby byc, jakby pompki byly szybkie, i jakby lepiej trzymaly noge..../ no to tyle na ten temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKs0N 0 Napisano 18 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2006 podaje link do mojej deski : http://www.the-house.com/9845avc6zzavalanche.html . Wiązania mam najnowszy model... PS: Jakie buty radzicie mi kupić (prosze o firme model w normalnej cenie ). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 19 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2006 zacznijmy o d tego jaka to jest dla Ciebie normalna cena ? 200, 300, 500, 1000 PLN ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKs0N 0 Napisano 20 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2006 między 300 PLN do 450 PLN . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 20 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2006 to kup sobie wiązania Snow Pro... po przecienie ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 20 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2006 ale Kolo potrzebuje butów a nie wiązań :P:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2006 nieno za 400 zł to już się kupi całkiem dobre buciki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 21 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2006 shit! pomyliłem sie ;P sorka a jak potrzebuje buty to polecam northwave'y jakieś ze średniej półki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKs0N 0 Napisano 22 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Napisze to tutaj bo nie warto zakładać nowego tematu... Czy warto kupić kask firmy Lamar ? Bo z tego co wiem to kask przydaje sie na stoku. Znalazłem dobrą oferte jeśli chodzi o kask tej firmy i akurat w przestępnej cenie. Czekam na wasze odpowiedzi !!!!!. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Ogólnie kask może Ci sie przydać i może nawet uratować życie jeśli będziesz się bawił w freestyle a co do firmy to jeśłi tylko posiada atest to nie masz sie nad czym zastanawiać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuKs0N 0 Napisano 23 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Kask zakupiony prezentuje sie fajnie.. szkoda, że wypróbuje dopiero w przyszłym sezonie... Jeszcze małe pytanie... Co sądzicie o rękawicach firmy Level, jak ktoś ma to proszę o opinię o nich... Z góry dzięki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 3 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2006 Ja chyba nie posiadam takich ani też nie słyszałem żadnych opini o nich więc nie moge sie wypowiedzieć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 zobacz jaka maja oddychalnosc i wazne zbey byly ttlanie nie przemalkalen...ja mam jakiejs dziwnej firmy za 300zł ale moje rakwice sa super - zero problemów :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snowrider 0 Napisano 22 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2006 Deska: Wild Duck - Verical Wiązania: Blax Buty: narazie Rossignol ale za miesiąc kupuje DC Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi