ADM 1 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Patrząc teraz w listopadzie za okno nie wiem czy w tamtym sezonie w styczniu albo lutym było tyle śniegu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Podobno już teraz w Zieleńcu jest 40cm śniegu i od jutro ruszają wyciągi. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 teraz u mnie od kilku godzin sypie :-) myślę że jutro będzie inauguracja sezonu snowboardowego :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Wczoraj gdy wracałem ze szkoły była normalna szara jesień z paroma suchymi kupkami śniegu Dzisiaj gdy wracałem ze szkoły był środek zimy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 16 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2007 Tylko u mnie jest środek jesieni. ;p Jutro jadę do Wrocka, więc pewnie wreszcie zobaczę dużo śniegu, ale na pierwszy w tym sezonie wypad na dechę nie ma co liczyć. ;p Może za tydzień... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 17 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2007 Do Wrocka zobaczyć śnieg? Ja go widzę tylko razem z kupami błota zgarniętego na bok, albo obok lodowiska :roll: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi