Smuggler 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 Niestety w okularach muszę śmigać polecacie jakieś gogle ze tak powiem dla oklularnika ;] Soczewki przy Twojej wadzie wzroku są niemożliwe? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 Wiesz, nie każdy może sobie pozwolić na dodatkowy wydatek jakim są soczewki bądź ma inne skłonności zdrowotne (u niektórych osób soczewki się nie przyjmują do oka bo powodują podrażnienia) więc na zaś można kupić gogle pod które pingle wejdą ;p Sam miałem ten problem ale soczewki (co racja to racja) załatwiły ten problem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Smuggler 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 Bez przesady, jednodniowe soczewki to wydatek kilku złotych. Chyba nie chcesz mi powiedzieć, że to dla kogoś bariera, biorąc pod uwagę koszty uprawiania snowboardu, niestety stosunkowo wysokie. Jeśli tylko nie ma zastrzeżeń ze strony okulisty - soczewki ZAWSZE będą nieporównywalnie bardziej komfortowe i przede wszystkim - bezpieczniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 W sumie tak ale ja raz miałem taką sytuację że gdy wywróciłem sie na snowboardzie ( z duuużą prędkością) to przy uderzeniu w siatkę bezpieczeństwa soczewka wypadła mi z oka i rozwaliła sie na pół po wewnętrznej stronie gogli a zapasowych soczewek to na stok nie noszę Ale ogólnie to masz rację smuggler ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 hej jako gogle tymczasowe polecić mogę blizzardy (miałem 2 sezony) tanie zdają egzamin czasem parują ale nie na tyle żeby o strasznie przeszkadzało polecić mogę też scott'y (ma moja dziewczyna) i jest baaardzo zadowolona a wydała chyba niecałe 100zł na allegro pozdrawiam:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi