Nevlog87 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Witam, jestem tutaj nowa i dopiero zaczęłam jeździć, więc jeszcze za bardzo się nie znam a chciałam kupić bratu okulary i myślałam między tymi dwoma modelami coś wybrać. Powiem jeszcze tylko tyle, że będą to okulary tymczasowe bo później brat sobie kupi lepsze, ale i tak chciałam kupić w miarę dobre. Proszę więc o opinie, które wg was lepiej zakupić. Dzięki za rady i pozdrawiam. Poniżej linki. http://allegro.pl/gogle-okulary-spy-i1353162624.html http://allegro.pl/gogle-scott-factor-sky-lens-na-slabe-swiatlo-wys-0-i1371611288.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Z tych dwóch to lepsze scotty, ale lepiej od razu dołożyć 100zl i kupić Dragony DX albo Electrici EG Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muc13k 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Po co kupować coś, jeżeli wie się, że za chwilę się będzie zmieniać. Szkoda kasy. Ja kupiłem blizzardy 911 za 119zł i jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Zawsze się możesz dogadać z bratem i się złożyć No chyba, że to taki prezent "niespodzianka" no to opcja ze złożeniem się odpada ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nevlog87 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 prezent niespodzianka i chyba pogadam z rodzicami może się dorzucą w sumie jeśli jedne z tych dwóch są naprawdę ok to raczej brat przy nich zostanie i nie kupi innych aczkolwiek zastanawiam się teraz nad kupnem tych dragon czy electric bede miała pewność, że nie będzie miał zamiaru kupować później innych dzięki za rady Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Ja bym nie kupował mu w ciemno Google to rzecz którą się dopasowuje do twarzy, lepiej w urodziny/imieniny/święta idź z nim do sklepu i wybierzcie coś. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Gogle, nie google kiler Ja tam kupiłem Dragony sezon temu i polecam (zresztą widać je na moim awatarze). Nie wiem jak się to ma w Electric ale chyba obydwie firmy są znane, lubiane i na podobnym poziomie cena / jakość, więc się na nich nie zawiedziesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 Gogle, nie google kiler Zboczenie informatyka Ja tam kupiłem Dragony sezon temu i polecam (zresztą widać je na moim awatarze). Nie wiem jak się to ma w Electric ale chyba obydwie firmy są znane, lubiane i na podobnym poziomie cena / jakość, więc się na nich nie zawiedziesz Pewnie tak, ale ja kupiłem w ciemno i się zawiodłem. Na ten sezon muszę kupić coś nowego, tym razem przymierzając (m.in. z kaskiem) w sklepie. Gogle i buty kupuje sie w sklepie - takie jest moje zdanie Te rzeczy muszą być dopasowane. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 no cóż jak kto woli, ja kupiłem w necie i nie żałuję, ale co do butków to racja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzusta_z 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 A ja kupiłam butki przez neta i pasują idealnie.... no ale nie każdy trafi :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 google kupuje sie do kasku to czy gogle sa ok, czy nie zalezy od wielu rzeczy m.in.: Same gogle i ich system wentylacji Kompatybilnosc z kaskiem (nie kazde gogle pasuja do kazdego kasku (zatykane sa dziury od wentylacji itp) Potliwosc osoby I to jak sie je uzytkuje. Nie ma gogli, ktore by nie parowaly, jak ktos je co chwile zdejmuje albo co gorsza trzyma przy ustach... Osobiscie mam Screw Boards, polecam. Wydałem 100 i sie nie przejechałem. Przez 7 dni intenstywnej jazdy i kilka wypadow nie zaparowaly nawet troszke. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 16 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2010 I to jak sie je uzytkuje. Nie ma gogli, ktore by nie parowaly, jak ktos je co chwile zdejmuje albo co gorsza trzyma przy ustach... A patent ze śliną? To zazwyczaj działa. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Osobiscie mam Screw Boards, polecam. Wydałem 100 i sie nie przejechałem. Przez 7 dni intenstywnej jazdy i kilka wypadow nie zaparowaly nawet troszke. A jaki model konkretnie? Chociaż wątpie aby były jakieś różnice między poszczególnymi modelami jeśli chodzi o parowanie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Screw Boards Offshore 2009 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Matzel ma Screw Boards Offshore 2009 ale już w sklepach ich nie ma. Co do patentu na ślinę to nie działa zazwyczaj tylko zawsze Problem pojawia się gdy jeździsz w okularach pod goglami i to one parują a gogle nie (miałem tak kilka sezonów temu, potem kupiłem soczewki kontaktowe ) @UP Ktoś mnie wyprzedził ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 patent na sline dziala, patent na cos tlustego tez pewnie dziala. Ale jesli ktos je trzyma na ustach i oddycha na nie, to 100% ze do konca dnia mu beda parowały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Tak, ale kto trzyma google na ustach? Przecież jak przez nie patrzysz to nie da sie ich założyć tak aby oddychać na nie A gdy nie patrzysz to cóż - albo mało wygodna pozycja na szyii albo nad czołem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Wiesz, jak na stoku np: złapie cię nagła potrzeba to w goglach, za przeproszeniem, lać nie będziesz, to zsuwasz je z oczu na szyję i... gogle zaparowane ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 znacznie latwiej zsunac je na usta niz nasunac na kask zreszta na ustach gogle wygladaja bardziej "cool" i czesto widac osoby ktore tak robia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Albercik Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Wiesz, jak na stoku np: złapie cię nagła potrzeba to w goglach, za przeproszeniem, lać nie będziesz, to zsuwasz je z oczu na szyję i... gogle zaparowane ;p Chyba że pod wiatr;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Pod watr to bym się goglami nie przejmował tylko nogawkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muchash 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 To i ja dołączę się do tematu Niestety w okularach muszę śmigać polecacie jakieś gogle ze tak powiem dla oklularnika ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 smith monashe otg czy jakos tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muchash 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 matzel, Wielkie dzięki w końcu znalazłeś to czego szukałem ; ] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 22 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2010 nie ma za co ciesze sie, ze odrazu model podpasowal Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi