Flaju 0 Napisano 23 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2010 dobra.. pytanie mam... bo różne opinie czytałem i już się pogubiłem, a jak się człowiek pogubi to zagląda tu i odpowiedź się klaruje... jaki flex powinny mieć buty do fs? (jesli tutaj jest jakaś różnica, to przes fs mam na myśli głównie hopki, a mniej jibbing, choć go nie wykluczam zupełnie) duży bo lepsza kontrola? mały, bo... cośtam? a może to zależy od ridera i to jest sprawa zupełnie indywidualna? widzicie.. przymierzam się do kupna (niestety) jednych z najtańszych butów, a że przeceny się powoli zaczynają, to pewien wybór mimo wszystko jest. różne są skale (6, 8 10), więc jeśli będziecie jakoś konkretniej chcieli odpowiadać (a nie typu "średni, ale poniżej połowy skali"), to proszę o bardziej procentowe wskazania. i jeszcze.. gdzieś przeczytałem, że wysokość buta też może mieć znaczenie. jak to się ma do rzeczywistości? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osks 0 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 Bardzo prosiłbym o pomoc i odpowiedź kogoś obeznanego, ponieważ mam ten sam problem. Muszę zakupić cały zestaw w ciągu tego tyg. i dlatego zależy (Flaju'owi też ) na szybkiej odpowiedzi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 kiedys udupia mnie moderatorzy za kopiowanie wczesniejszych postow! wam na przyszlosc jednak radze uzycia wyszukiwarki . ona nie gryzie Freestylowe buty powinny byc generalnie twarde, proporcjonalne do umiejetnosci. buty sztywniejsze - kontrola nad deska wzrasta, deska staje sie bardziej czula i poprawia sie dynamika skoków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 8 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2010 wam na przyszlosc jednak radze uzycia wyszukiwarki . ona nie gryzie właśnie z tego wyszukiwania wyszły sprzeczne opinie... buty co prawda już mam, ale z ciekawości dalej.. jest jakaś zależność wysokości butów względem przeznaczenia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Luty 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 nie ma takiej zalezności między wysokością a przeznaczeniem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi