Devastator 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Jeden z tematów w 'Centrum Powitań' natchnął mnie by zrobić temat w którym wszyscy by pisali gdzie i kiedy jadą (jednodniowe wyjazdy :mrgreen: ). Może akurat uda sie spotkać z kimś na stoku :grin: Myśle że często dużo osób jeździ np. w weekendy i akurat będziemy wiedzieli. No i oczywiście można sie uda nam umówić razem na jakiś stok :mrgreen: Ps. I przy okazji chciałbym sie zapytać czy może jest ktoś już z Oświęcimia lub okolic ^^? Bo czasem nie ma z kim się wybrać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Chyba wiem jaki temat ^^ ale dobra. 23 stycznia - Góra Kamieńsk pod Bełchatowem (od około 10:00 do 16:00) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 Taaak ten temat :mrgreen: Własnie oto mi chodziło xd. Ja osobiscie wyjazdów jednodniowych nie planuje z takim wyprzedzeniem ale bede pisal jak tylko sie dowiem czy gdzies jade :mrgreen: W sumie to jakbym miał już prawko to bym mogł jeździć w kazdym wolnym momencie ;x Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 tak sie tylko mowi ;P jeszcze trzeba miec samochod, kase na benzynke i ewentualnie kogos, kto da ten samochod. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 tak sie tylko mowi ;P jeszcze trzeba miec samochod, kase na benzynke i ewentualnie kogos, kto da ten samochod. Ale oco chodzi O wspolny wyjazd :>? Ja np. ostatnio z kumplami na Żar PKSem i jazda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSW 0 Napisano 7 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2010 No ja w prawie kazdy weekend i czasem rozne dni tygodnia jestem na stoku w Przemyślu ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 No ja w prawie kazdy weekend i czasem rozne dni tygodnia jestem na stoku w Przemyślu ;] no nie zartuj a skad dokladnie jestes ze takie czeste wizyty na tym stoku ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 może z Przemyśla? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 Będę w tą niedziele zapewne na Pracicy w Andrychowie ^^ A w pon zawody powiatowe w wiśle Macie mi kibicowac xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2010 W sumie to jakbym miał już prawko to bym mogł jeździć w kazdym wolnym momencie ;x tak sie tylko mowi ;P jeszcze trzeba miec samochod, kase na benzynke i ewentualnie kogos, kto da ten samochod. No chyba, ze na stok masz 5km, to nie ma problemu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cara 0 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 Ja w przyszłą sobotę będę na 100% w Białce - znalazłam wreszcie dogodny transport :grin: (niestety w ten weekend nie wypaliło...) Jakby ktoś też planował tam wypad, to dajcie znać :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KSW 0 Napisano 9 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2010 może z Przemyśla? Tak dokladnie jestem z Przemysla ;] jakies 4km do stoku bo musze prawie cale miesto przejechac xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flaju 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 dziś - Sosnowiec, Środula... będize ktoś? widzałem tam hopke usypaną... i się wybieram... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Znacie przeznaczenie tematu, więc ograniczcie się do samego terminarzu swoich wyjazdów, a osobiste dyskusje przenieście na shoutbox. 16-22 stycznia - w tych dniach być może będę śmigał w Świeradowie w Village Parku 23-30 stycznia - Monte Bondone, Włochy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 30 stycznia - 6 lutego: Ponte di Legno, Włochy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 to samo co goornik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 to samo co goornik Tylko Goornik pisał o dwóch wyjazdach ;p 21.01 Góra Kamieńsk +później łikendy tu gdzie wyżej, ew. jakuszyce, świeradów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 o Wlochach na Kamiensk na razie raczej sie nie wybieram, musze zaoszczedzic troche kasy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Jutro od 8 do 16 Rzyki Pracica (Andrychow) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati. 0 Napisano 27 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2010 Szpindlerowy mlyn do Soboty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
olinka 0 Napisano 9 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2010 Mnie można spotkać od 19-28 lutego w Marillevie . Znalazłam fajny wyjazd z biurem http://student.travel.pl/studenckie-ferie,ferie-wlochy-val-di-sole. Może ma ktoś chęć dołaczyć ? :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Rzyki, Pracica jutro od 8 rano do 14. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Rąblów, niedziela i może sobota Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryta1981 0 Napisano 15 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 Czyżby już wszyscy skończyli sezon ?? :twisted: :twisted: Dzisiaj Kamieńsk, jutro Kamieńsk :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiroQ 2 Napisano 15 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2010 No jeśli o mnie chodzi, to ja zakończyłem sezon wczoraj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi