Ifi 0 Napisano 5 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 aaa jakos narazie stoi to wsyztsko w miejscu przez ostatni czas nie miala keidy myselc bo smigalam sobie na Pilsku. tam przetestowalam Microbord'a Hammera. Spoko deska, ale odradzaja mi kupowanie tego microborda, bo to w sumie tylko do zabawy jest. Pozyjemy zobaczymy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 heheh no dokładnie:) nic na siłe zeby później nie żałować napewno coś sie trafi Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 no wlasnie wychodze z tego zalozenia ze napewno cos sie trafi. a z reszta jak juz tyle wyczekalam bez new deski, to poczekam jeszcze troche az beda wieksze przeceny ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 no to ja się spytam dokładniej do jakiego konkretnie freestyle'u chcesz ją używać??? bo to mimo wszystko bardzo ważne pytanie do jibbingu do rurek i boxów tylko na hopy i bigA ... ??? jak podasz dokładnie to się zastanowie popytam i dam jakieś proposale... :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 no wlasnie chodzi o to,ze ja bym chciala aby ona byla do wszytskiego ( czyli jibbingu i na hopy, ale tak raczej z wiekszym naciskiem na hopy. Prosze doradż coś jak mozesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 20 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 no i juz po sprawie Kupilas sobie Hammera Microborda Deseczka jest poprostu swietna. Przy duzych szybkosciach bardzo fajnie sie zachwouje, a hopy i jib sprawja wieksza przyjemnosc niz wczesniej Pomijajac ten fakt ze deska jest swietna, to juz w 2 dzien jazdy na niej mialam tzw. wypadek. Pisalam juz o tym w temacie o ochraniaczach, chodz jest dlasz czesc tej histori ale zaoszczedze sobuie trudu pisania bo jak narazie to sie mi ciezko na klawiaturze pisze ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 20 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 masz swietna wiedze ksiazkowa,ciekawe jak sie przelozy na praktyce....:D tak nawiasem przeslij nam zdjecie tego barku...chetnie zobacze jak cos takiego wyglada i troche sie poschizuje :D:D: //nie dubluj postów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 21 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2006 wiedze ksiazkowa ? :? mylisz sie =] nie pisalabym tego wszytskiego gdybym tak nie uważała. Wczesniej nie czytalam zbyt wiele na temat tej deski, a jest ona naprawde zajebista. a co do zdjecia barku, to jakie to zdjecie chcesz teraz to juz jest spoko, bo tak jak wczoraj zaczelam pisac, to gipsu juz nie mam.:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi