bercik 11 Napisano 16 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Alo, Ostatnio wpadły mi w rączki dwa filmiki istruktarzowe i musze powedzieć że całkiem sypatycznie się to ogląda. Szkoda że już śniegu nie ma bo chciałbym pośmigać i zastosować rady których udzielali doświadczeni snowboardziści. Pierwszy filmik to todd Richards - tip triks a drugi to Jibbing with Jeremy Jones. Zna ktoś może jakieś inne tytuły z tego gatunku filmów snowboardowych? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipka11 0 Napisano 17 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Witam w mógł byś je wrzucić na jakiś serwerek ? bo ja ich nie moge nigdzie znalesc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2006 CZesc - może jakiś mi sie uda wrzucić. Prawdopodobnie ten jibbing with jeremy jones bede mógł wrzucić bo ten drugi mam na dvd a przy kompie nie mam napedu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipka11 0 Napisano 17 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Dobra to czekam aż wrzucisz tak przy okazji fajna stronka i forum Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2006 http://www.sti.net.pl/~esnowboard/jibbing_j_j.rar tu masz linka do jibbing with jeremy jones. Najlepiej sciągaj to przez flasgeta bo nie wiem jak z transferem a filmik zajmujeok 400 mb. Jak sciągniesz już to daj znać. Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 22 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2006 Najlpeszy film instruktazowy jaki widzialem - po pary glebach na plecy przy fs boardslide załapałem o co chodzi - wskazówki naprade pomagaja - ogolnie jest na co popatrzec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 jeszcze jest "Todd Richards tips&tricks", nauka jazdy w pipie i skakania na kickerach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2006 a no rzeczywiście jest jest i nawet sobie go oglądałem. Mi sie ogólnie podoba można coś podpatrzec , wszystko jest fajnie pokazane - czego nie robić podczas wykonywania trików. Ogólnie filmik może być pomocny:) Przed rozpoczęciem sezonu pewnie jeszcze go kilka razy obejrze:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 :/ strona no found error 404> Dacie rade dac to jeszcze raz? [ Dodano: Sro Gru 13, 2006 6:25 pm ] i odnosnie jeszcze kilka jaki filmow instruktarzowych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 jak bede mial wiecej wolnego zasu to postaram sie wrzucic to jeszcze raz na serwer ale nie obiecuje :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
freestyle 0 Napisano 14 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2006 ok :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2007 za kilka dni bardzo możliwe że wrzuce na serwer Todd Richard - Tips Tricks vol.2 albo wrzuce w całości albo poprostu pone go na kawałki ,wg trików wykonywanych w filmie i fajnie by było jakby mi się udało wkomponować napisy z tłumaczeniem co Todd ma do powiedzenia przy wykonywaniu danych trików. No ale najpierw musze iść do kogoś kto mi to zgra z dvd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świeżak 0 Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 mozna upload ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 20 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 No ale najpierw musze iść do kogoś kto mi to zgra z dvd Po co? Upaj dvd ;D O tłumaczenie poszczególnych tricków zawsze można spytać na forum. Widziałem kiedyś "Jumping with Jussi" i pomijając niefotogeniczność oksanena wiele tam nie powiedział. Fajnie było pooglądać te graby i rotacje stopień po stopniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi