mic 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 wiesz, ciężko byłoby mi odp w 2009 jak niespełna miesiąc temu założyłem sobie tutaj profil a pytałem z ciekawości gdzie takie dziecko kwiatu się wychowało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 dziecko kwiatu ja czy dziecko kwiatu on? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 19 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2011 instruktor, Ty jestes fajniutka [ Dodano: |19 Gru 2011|, o 23:14 ] noi ładna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 21 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2011 ^powyżej^ OFFTOP!! trzymajmy się tematu kochani. Kaczka jest OK. Mozna próbować +15 / 0 Ale jak "nie chcący" zaczniecie jechac tailem to moze Was z lekka wyobracać Jeździłem kilka lat na kaczuche. Teraz mam inne ustawienia katów z racji zmiany stylu jazdy, ale czasami mi jednak jej brakuje hehe Pozdro! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 też do tej pory jeździłem na +15/0 teraz ustawiłem sobie na +12/-6 i zobaczę jak będzie. Jak kiepsko wezmę porówno na + i - ale to dlatego że taliowanie dechy na dziobie i ogonie mam takie same. Więc nie będzie mi robiło różnicy czy będę jechał do przodu czy tyłu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckyluke27 0 Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 ja po różnych próbach zostałem na 7/-7 i jest git , jedynie przy wiekszych predkosciach jest większy "przypał" :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2012 Ale Ty freestylujesz,czy tylko jeździsz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek 0 Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Dla początkującego można spróbować jeszcze +30 | +15 Ja zmieniłem sobie na +45 | +30 pod carving. Przetestuje nie długo na stoku czy ustawienie +45 | +35 nie będzie lepsze. Czasami brak mi kaczki szczerze mowiąc. Bo tailem cięzko sie prowadzić przy tym ustawieniu No ale czego nie robi sie dla carvingu... Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacksonguitar 0 Napisano 11 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Ja jeżdżę +28 | 0 i dla mnie jest idealnie - lubię szybką jazdę, czasami jakąś hopkę zaliczę i jest git! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi