sszaki 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Niedługo będe spędzał pierwsze chwile na desce i zastanawiam się nad szkołą w Zieleńcu. Co polecacie?? Ceny są podobne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PureGrid 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Wiesz co, powiem ci tak: mam deskę od niecałych dwóch tygodni... jestem całkowitym samoukiem, zero instruktora, zero porad od snowboardzistów.... i trzymać się na desce umiałem po godzinie prób. Dzisiaj będąc na stoku już hamowałem zmieniałem kierunek jazdy z goofy na regular i robiłem obroty o 360 stopni. Może i jestem troszeczkę lekkomyślny, ale myślę, że warto najpierw spróbować, czy nie nauczysz się podstaw sam niż płacić napewno nie małe pieniądze za szkółkę, czy instruktora... Pozdrawiam, i życzę miłych przygód z Snowboardem, to naprawdę cudowny sport. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 3 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2009 Bede miał najprawdopodobniej tylko możliwość pojeżdżenia tylko 3 dni w tym sezonie i chce wykorzystać ten czas na maxa a mogę sobie pozwolić na kilka godzin z instruktorem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 8 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2009 obie szkoły zapewne mają dobrych instruktorów:P Szkoła Rome powstała dopiero w tym sezonie, natomiast Sign-X istnieje już od x lat:P nie no instruktorami nie zostają osoby które nie potrafią jeździć czy też przekazać wiedzy. Egzaminy na instruktora dla wszystkich wyglądają tak samo. Więc chyba bez większej różnicy gdzie weźmiesz tego instruktora. Jedno jest pewne: lekcja z instruktorem na pewno będzie korzystna dla Ciebie i ułatwi oraz przyśpieszy naukę jazdy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 No,ale mimo wszystko są lepsi i gorsi nauczyciele Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sszaki 0 Napisano 9 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2009 dokładnie. tak jak w szkołach są lepsi i gorsi ale instruktor może mieć też zły dzień niewiele się dowiedziałem o szkole rome niestety. ale dosyć dużo dowiedziałem się o sign-x który wygląda na porządną firmę. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wladys 0 Napisano 28 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2009 w zieleńcu nie bylem, ale w czarnej gorze to polecam "śnieżnik" zaraz pod stokiem pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi