dabkin 0 Napisano 15 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2006 witam, tak z ciekawosci... jakie katy uzywacie do jibbow? pozdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 16 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2006 ja mam -17tył a przod +22 całkiem fajne rozwizanie, mi sie bardzo dobrze jezdzi :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabkin 0 Napisano 16 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2006 heh ostatanio eksperymentowalem i tak sie zastanawiam czy nie przesadzilem z ustawieniem 12 / -12 a Ty mi wyjezdzasz ze swoimi rotfl nie bola Cie kolana? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 17 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2006 dobrze na maxa sie jezdzi :D elegancko rotacja przy zejsciu fakie tez bez problemowo, prawie jak na deskorolce, dla mnie najlepszy klad jaki moze byc zarowno na jibbing jak i freestyle. zobacz sam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 18 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2006 Ja mam tył - 7,5 a przód + 15 oraz dodatkowo lekko pochylone highbacki i jeździ mi sie bardzo dobrze:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 19 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2006 ja tam co chwile zmieniam katy. Ostatio jezdzilam nna kaczuszce. Chodz nie moge okreslic jaki to kat poniewaz mam tak zdarte wiazania ze nie widac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2006 heheh:) no jak narazie to wszyscy tu podali własnie ustawienia na "kaczke":P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dabkin 0 Napisano 1 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2006 zostalem jednak przy 12 / -12 bo jest optymalnie kwestia przyzwyczajenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2006 ej a dla poczatkujacego freestyle'owca:D to jakie byly by najlepsze kaczka? czy moze tyl 0 a przod 15 ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 7 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2006 To zależy jaki masz rozmiar buta? Bo jak masz dużego to nie polecałbym takiego ustawienia gdyż palce tylniej nogi będą Ci się wbijały w śniej przy skręcie. W sumie to sam musisz sprawdzić jak jest Ci najwygodniej ale rozstaw na "kaczke" jest ok Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 aha bo wlasnie caly czas jezdzilem tyl 0 a buta mam 43, a pamietam jakza peirwszymrazem jezdzilem to jade i deske mi cos skreca:/ ale juz przejechalem d konca ale pytam sie pozniej goscia w wypozyczalni a on mowi ze chodzi owiazania a wtedy mielaem przod ze 20 i tyl z 15 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dworlik 0 Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 a ja jeżdże na 0; 0 najłatwiej na switcha i na swoją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 ej to jak bedzie lepie dla poczatkujacego ?? (jezdze switch ) 0 0 czy na kaczke -5 5 ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 jak to jesteś początkującym, nie potrafisz jezdzic normalnie / z tego co zrozumialam to nie potrafisz / , i jeżdziś switch ? A co do kątow wiązań to będzies zmusiał sobie to sam wszytsko obadac na stoku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 mozna powiedziec ze jestem cos wyzej niz poczotkujacy ale jezde na prawa z przodu na lewa mi nie wychodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 17 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2006 jeżeli prawa noga z porzodu to jezdzisz na Goofy. Ale to nie ma njamniejszego znaczenia przy doborze kątów wiązań. Musisz sam sobie ustawaic atak aby CI było dobrze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 no dobra to czekam na pierwszy snieg i bedzie git po godzinie jazdy juz raczej bede wiedzial co mi trzeba :Dale duzo bedzie bawienia sie i krecenia :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 watpie abys po godzinie jazdy wiedzial jaki kat Ci bedzie dopowiadał. Bo to tez zalezy jak bedziesz jezdzil, bo gdy bedziesz chcial sie uczyc jezdzic na switch to wtedy bedzie Ci pewnie lepiej na kaczke keździć, jak bedziesz tylko jezdził z góry i nic więcej to bedzie Ci dobrze jak bedizesz mial duze kąty, itd. Powodzenia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 wole wszechstronnosc wiec wybiore kaczuszke Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 18 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2006 no to powodzenia. CHodz nie wiem czy kaczuszka to najkepsze rozwiazanie dla poczatkujacych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 przeciez mowie ze nie jestem do konca taki poczatkujacy umiem jezdzic skrecac hamowac i skakac ale na goffy a na regular nie umiem nawet jechac oto chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 19 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2006 Najpierw naucz się dobrze jeździć, a potem bierz się za freestyle. Dobijają mnie ludzie którzy ciętym nie potrafią poprawnie jeździć a się biorą za niewiadomo jaki freestyle i twierdzą, że są pro. LOL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 a czy ja mowie ze jestem pro ? po prostu wieksza frajde sprawia mi wywracanie sie na hopce niz jezdzenie na stoku ale nie boj sie nad wszystkim popracuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 a mnie jeszcze narazie bardziej kręcą elemanty freeride i stoczek... może dlatego, że mało good tricków kręce... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 20 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 No freeride to jest piękna sprawa mmmmm ... :mrgreen: Psiok jak tylko masz możliwość to ucz się jeździć na druga noge i to ustawienie wiązań ułatwi Ci sprawe - to tak jakbyś zaczynał się od poczatku uczyć na desce bo poczatki na regular są dosc kiepskie i im wczesniej sie nauczysz tym lepiej:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi