Ifi 0 Napisano 20 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2006 a mnie jeszcze narazie bardziej kręcą elemanty freeride i stoczek... może dlatego, że mało good tricków kręce... mowisz ze bardziej CIe freeride i sotk kreci dlatego bo malo trikow umisz. Heh śnieszne. Jak mozesz duzo trikow krecic jak tak jak sam poweidziałes bardziej kreci CIe freeride i stok ??? hehh Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 no jak, po prostu jak jestem na sotoku to jeżdże a nie ide do snowparku, a gdy jade na wioske to tam buduje hope [w tym roq raila może] i krece tricki a nie jeżdże proste i logiczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 no dla mnie to nie do konca jest proste i logicvzne, ale nie chce mi sei zaglebiac w ten tamat to nie mam siły na dyskusje :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 wiem tez o tym myslalem zeby zamiast na stok i na hopke piocwiczyc regular i dopracowac goofy'ego i wtedybedzie lepiej szlo pozdro4all Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 ja bym radzila najpier dopracować perfect jazde na swoja noge, a potem katowac jazde na switch. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 hmm albo wiesz co moze Ifi zamiast psioczyc i wymieniac sie postami poczekajmy na snieg wtedy ja CI powiem jak mi idzie ui wtedy mi doradzisz co ? eheh ja juz nie moge sie doczekac mam nadzieje ze nie bedzie tak jak rok temu ze pierwszy snieg byl po swietach :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 24 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2006 Zależy gdzie go szukałeś bo w górach był od początku grudnia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 27 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2006 no to czekajmy na śnieg, i wtedy zdasz relacje co i jak z ti Twoimi katami wiązań. A co do śniegu, to mam nadzieje ze w tym roku tez bedzie on na poczatku grudnia, albo jeszcz wcześniej ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 28 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2006 no ja tez mam taka nadzieje najlepiej jakby po probnej maturze wtedy bylaby jazda:D:D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sivy 0 Napisano 17 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2007 sorki, ze digguje :oops: rok temu robiłem głownie freeride i miałem przód 24, tył 18. co sądzicie o czymś takim?? nie wiem czy to profeska ale bylo dosc wygodnie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2007 jak na freeride to w miare dobrze sobie to ustawiłeś a jak się jeszcze dobrze czułeś z takim ustawieniem to wporzo. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi