Adri-2b 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Mam pytanie.Czy bandany rzeczywiście się przydają? Czy to tylko kwestia wyglądu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 No pewa. Bandana zawsze spoko. Zdecydowanie wolę niż maski neopranowe, neosranowe i inne ciulstwa. A ochrona twarzy podczas piździawy to podstawa. i do tego szyk ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 no jacha:) i wyglądasz jak pros. maski są dla narciarzy i innych..... i sorry za te SE... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Dzięki badnanie nie trzeba po glebie sobie wygrzebywać śniegu z nosa,o wietrze już JackieL wspomniał Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 13 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2008 Wole jeździć jak pros i wyglądać jak amator, niż odwrotnie. ;p Mimo wszystko bandana jest super. Jest przede wszystkim wygodna i fajnie chroni twarz i szyje przed wiatrem, zimnem, sniegiem etc. Od masek jest o tyle lepsza, że zależnie od pogody możesz sobie ją obsunąć niżej lub wyżej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 A jak masz katar to na koniec zjazdow mozesz smialo wysiakac swoj nos w nia "... taki niemily zarcik.. " bardzo poreczna i przydatna sprawa jezeli chodzi o bandane. z czasem nie mozesz sie od niej odzwyczaic. Ja uwazam ze to nieodzowny ubior snowbordera. Jak zapomniesz bandany to tak jak bys nie zalozyl rekawiczek ( w moim przypadku) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Wiadomo. To rzeźnia jest po zejściu ze stoku, jak nie jeździło się w bandanie. Popękane usta, sucha i piekąca skóra. Okropność! Och! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Chyba jestem jedyną osobą na tym forum, która nie używa tego cudownego wynalazku =p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Jeszcze ja do tej pory nie używałem,dopiero kupiłem tydzień temu z myśla o nadchodzącym sezonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 NO! i wszystko jasne. bandana rządzi! luknijcie na taki sam temat (tez moj) na snowboard.pl link :arrow: http://www.snowboard.pl/forum/msg.php?th=14701&start=0&rid=18348&a=a hmm... co o tym myslicie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Spoko sprawa. Jak bandana tylko z otworem. Na pewno kilkukrotnie droższa niż zwykła bandana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 ale to w końcu "airhole" xD hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Czy ja wiem, czy to taką wielką różnice robi? Ten otworek troszkę mały, poza tym w miarę możliwości raczej nosem staram się oddychać podczas jazdy. Wystarczy, że lekko się obsunie albo obróci ten erhol i praktycznie zachowuje się jak zwykła bandana. W sumie dobrze byłoby coś takiego przetestować. Ni miałem z tym do czynienia jeszcze i mogę się mylić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 17 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2008 Nożyczki w dłoń i do roboty! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 tak. i jaka oszczednośc :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 dziś odebrałem bandane z poczty (tą tutejsza, znaczy e-snowboard) jak sie nie sprawdzi to wiem do kogo mieć pretensje :mrgreen: zartuje :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 14 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2009 Bandana szyk. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blazerr 0 Napisano 15 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Bandana naprawde jest przydatna na stoku moze i przy mrozach -20 troche daje ciala ale jednak lepsze cos niz nic no i do tego wyglada fajnie :PP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi