Adri-2b 0 Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 sory za podwojny temat.... Komp mi warjuje I prosze moderatorów o usunięcie thx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 teamt usuniety. Co do firmy masz jakas stronke do niej ?czy tylko pytasz bo sam nie wiesz;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 w necie nie moge znalezc nic konkretnego tylko ogłoszenie a z nich za duzo o firmie sie nie dowiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Tez nic nie moge znalesc;> ale cenowo widze sa nie za drogie moze to jakis kolejny "no name" ktory chce wejsc na rynek ;> bo ja osobiscie nie znam tej firmy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 12 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 Ja również nie słyszałem o owym producencie, ale deseczki cenowo są rzeczywiście przyjazne. Możliwe, że to firma, która dopiero wchodzi na rynek albo znana jest szerzej zagranicą. Parametrów nie ma złych, produkowana w Austrii, więc myślę, że jakościowo powinna być nie najgorsza. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 12 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2008 faktycznie za granicą moze byc lepiej znana. dobrze ze to "made in austria" bo sam mam własnie blacik tego producenta. Na początek dobre i to :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 a ja sie spotkalem z tego typu firma! nie jest ona za rewelacyjna. Fakt parametry nie sa najgorsze jak to JEd napisal Plusem tego blatu jest ze produkowana jest w Austrii. Nie wiem jak to sie ma do innych lokalizacji ale glownymi importerami sa Nowo Zelandzkie firmy i firmy ze Stanow Zjednoczonych (nie podam nazwy bo nie pamietam juz) wiec blat nie jest taki sobie No Name. Osobiscie mialem na nogach ten blat i musze powiedziec ze nawet dawal rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 ok... dzieki za info. :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi