Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 nie wie ktoś gdzie kupić gogle z taką plastikową masqą jaq maja skoczkowie (bodajże japońścy i ahonen i georg spaeth...) bo się pytam w sklepach i niegdzie w całym kraq nie mają :/ :/ EDIT: coś takiego jak na tej fotce (tylko te są do paintballa... ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 o stary ale arsenał... tak bardzo sie boisz ze pokancerujesz sobie buzke..?? tego typu bajery sa dla narciarzy, którzy sa z reguły brzydcy dlatego zakrywaja swoje paskudne facjaty...nie spotkałem sie jeszcze z "CZYMS" takim na snowboardzie..skoro uwazasz ze to niezbedne...jednak ja nie polecałbym tego..mimo wszytko.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 wiem że śmiesznie wygląda, ale na boxy i raile jest niezastąpione... nie mówie że przy jibbingu i freeridzie sie przydaje :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 odpusc sobie ja tam nigdzie nie widzialam takich masek dla snowabrodzistow a tym bardziej snowboardzistow w takich maskakach . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 28 Luty 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 Nio ja też bym nie jeździł w takiej masce :? To już kurde lekka przesada. Chyba zbyt często nie lądujesz twarzą na railu ? Czy Ci się to przytrafia i dlatego tak sie boisz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 nie jeździłem jeszcze... ale zresztą maska jest klimatyczna :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 ale na boxy i raile jest niezastąpione... nie mówie że przy jibbingu i freeridzie sie przydaje :P jibbing to wlasnie boxy i raile..... :shock: :shock: :shock: :? :? :? jeszcze nie widziałem by ktos obił sie twarza o rurke... ale co tam... moze Tobie sie uda wtedy fucktycznie przyda sie...dla jeszcze wiekszej ochrony kup sobie bokserski ochraniacz na zęby!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 i suspensorium na jaja do karate... :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 2 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2006 no zeby to tracili ludzie na rurkach... njlepeiej to kup zbroje metalowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 2 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2006 ::bez komentarza:: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 10 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2006 ja nie wiem czemu sie tak tego czepiacie... nie prosiłem o komentarz i czy wam sie podoba tylko czy ktoś wie gdzie kupić... dzieki qrcze... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Marzec 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2006 jakby ktoś wiedział to by Ci napisał - a to że żyjemy w "wolnym" kraju to każdy napisał co o tym myśli i nie bierz tego do siebie i tyle... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi