bercik 11 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Tutaj daje link do krótkiego filmiku z naszej hopy oraz link do fotki Looknijcie i dajcie znać czy sie podoba:P http://www.sti.net.pl/~esnowboard/userfilmiki/bigjump.rar http://www.sti.net.pl/~esnowboard/bigjump2.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Trik zajebsity to Twoje wykonanie, tak ? ale jak dla mnie to wsytzsko by było cacko jakby ta fota byla jakos fajnie zrobiona, no wiesz tak bardziej efektownie, wtedy ten trik moglby sie wydawac jeszcze bardziej hardocorowy niz jest i byloby lepsze oglone wrazenie, ale jak mowie trik fajny, wsoki lot tylko jak to sie nazywa ? , ja mam joba na punkcie fot snowboardowych. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 Ano to ja tam sobie skakałem A ten którego przeskakiwałem to Maq:D Tam robiłem indy Na filmiku i na focie a co do fotki to mogło by być lepsze ujęcie - tak z bliska i jakos troszke od przodu ... nio ale fajnie było :D adrenalinka spora bo jakbym go przychaczył to nie było by ciekawie:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 noo wiem co o takiej adrenalince ja tak przeskoczyłas swojego Chlopaka, tyle ze to nie było celowe, hehehehe nastpenym razem jak bedziesz robil ejszczet ego triki te zrob jakas fajna fote. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 nio jak co to tak zrobie - kolezanke zabiore bo ona ma fajny aparacik i nawet tam cs pstryka:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazik 0 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 No bomba ten filmik! bercik super Ci to wyszło hehe my mamy tu w Jedlinie taką jedną chopkę ale da się na niej wykręcić najwyżej indy 180 i to wszystko ale szczerze przyznam, że byłem pod wrażeniem gratki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 napewno cos sie da na tej Waszej hopie Kazik wykrecic, no wiesz wiecej od tego 1-8 Indy. Troche umiejetnosci i wszytsko mozliwe:D:D ( no prawie ) a jak Bercik bedziesz miał juz jakies fajne foty ( takie profesjonalne ) to zapodaj ; Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2006 heheh nio zapodam no ale w dziale fotki w tej galeri jest dużo foteczek z tamtej hopy i niektóre są naprawde zajebiste a przynajmniej mi sie tak wydaje:) Przeglądałaś chyba cały ten dział wojkowickie pola? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 21 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2006 no jasne ze przegladalam ten dzial, ir acja fotki niektore sa naprawde swietne :D oby takich jak najwiecej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 27 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2006 a w czym ten filmik odtworzyć??? bo nie mam kodeqó chyba (a teoretycznie mam wszystkei nowe...) w quick timie abo cuś??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 nio quick timem spokojnie otworzysz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 28 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2006 dziex Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 zaraz powkładam swoje filmy i fotki..poki co 4 fotki sa w naszej galerii a filmow bedzie kolo 6.. moze by stworzyc oddzilny dział do filmów, na rodzaj tego jakie mamy do fotek?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 1 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2006 nio można by ale to potrzeba skryptu i w sumie ten z galeri też sie chyba nadaje ale na tym serwerze go nie zrobie bo transfeer bedzie szybko padal a nie mam hajsu zeby dokladac caly czas:) pomyslimy. ak odbiore Twoje filmiki to wrzuce je do działu. Pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 http://www.sti.net.pl/~esnowboard/userfilmiki/360%20na%20faceslide.rar http://www.sti.net.pl/~esnowboard/userfilmiki/bs%20boardslide.rar http://www.sti.net.pl/~esnowboard/userfilmiki/dupa%20slide.rar http://www.sti.net.pl/~esnowboard/userfilmiki/fs%20tailslide.rar to narazie 4 moje filmiki pozniej bedzie wiecej. co sadzicie? uprzedzam wystepuje w nich wulgarne słownictwo moich kolegów :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 1. 360 na ryj - hmm... no ehhhh.... chodziłoby mi o to.... to może ja to uproszcze...eeeeeeeee.... wiesz o co mi chodzi... yyyyy 2. spoko bs boardslide - najlepsze z tych filmików 3. =auch!= bez komentarza (wysoki rail ) 4. bs tailslide - nie wyszedł ci boardslide i trochu cie zniosło na jedną strone a nie żaden tailslide spoko ogółem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 to był tail slide. jechałem na tailu a nie środkiem,ale skoro to tak widac..nic nie poradze... 8) 8) 8) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 bs bordslide spoko Ci wyszedł. Ale widze ze nie masz jeszcze az tak opanowanego boxa, ale spoko spoko :D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 4 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2006 Mi sie to 3-6 podobało a głównie to mi sie ta hopa podobała i już sobie wyobrażałem jakby sie fajnie latało na takiej hopie bo tam widziałem niezły spad był za nią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosiunia10 0 Napisano 3 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2007 Kaczor:D:D najlepszy ten ostatni filmik tzn slajd na dupie:D:Dnajlepsza jest zawsze jednomyślna reakcja ludu, a mianowicie:ooooooooo....uuuuuuu...:D nie powiem chyba bolało:D a tak na serio to boardslide debeściarski:D:D pozdro:D :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi