Conej 0 Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Mam zamiar skompletować sprzęt i mam parę pytań: Buty: Burton Invader 2014 - mam do kupienia za lekko ponad 300, nowe, także chyba nie znajdę nic lepszego w tej cenie? Do tego deska z wiązaniami, zależy mi na jak najniższej możliwej cenie, ale żeby dało radę spokojnie pojeździć i znalazłem na alledrogo dechę sapient evolution + wiązania raven s200 za 500zł. Wyczytałem, że jest ok, tylko czy będzie pasować z butami i największy problem, największa dostępna długość deski 153cm, przy moich wymiarach: 80kg, 180cm. Da radę na tym pośmigać czy będę się męczyć? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Buty w świetnej cenie i jeśli tylko dobrze pasują, to nic tylko brać. Evo spoko deska z dobrym popem, ale na 80kg może być ciut za krótki, no chyba że głownie do jibbingu ją potrzebujesz. Do jazdy celowałbym w deskę około 156-157cm. Męczyć się nie będziesz, ale taka deska będzie mało stabilna przy wyższych prędkościach i będzie myszkowała. s200 szału nie robią i dopłaciłbym do czegoś choć ciut lepszego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Conej 0 Napisano 30 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Własnie chciałbym też do jazdy po stoku, może znajdę coś używanego w dobrym stanie, a z wiązaniami celować też np w Raveny czy coś innego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 W niskim budżecie jest sporo dobrego sprzętu, tylko trzeba pogrzebać w deskach z poprzednich sezonów, np Raven, Voelkl, K2. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 a z wiązaniami celować też np w Raveny czy coś innego? Raveny jak najbardziej mogą być ale nie s200. Minimum s250, ale możesz też popatrzyć np na Drake King Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2014 Raven s250, Ghost, s380, z Drake King, Fifty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi