radzik 0 Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 slyszalem ze pod niemiecka granica powstal kryty snowpark, chcialbym sie dowiedziec czy to prawda.Jesli ma ktos jakies info to dajcie znac, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 19 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2008 elo, ja nic o tym nie słyszałem żeby w Polsce taki obiekt powstał. Wiem ,że taki snowpark istnieje niedaleko granicy ale w Niemczech... chciałbym się mylić [ Dodano: 17 Czerwiec 08, 12:18 ] dzisiaj przypadkowo trafiłem na ciekawą informację. Przy Hotelu Gołębiewski powstanie pierwszy w Polsce kryty stok narciarski. W długiej na 550 i szerokiej na 50 metrów hali będzie można szusować przez cały rok!! Hala będzie czynna przez całą dobę! Do dyspozycji narciarzy będzie dwu-osobowy wyciąg krzesełkowy. W środku utrzymywana będzie temperatura ok 4 stopni. Nachylenie stoku ok 15 % Kryty stok powstanie w górnej części Karpacza na naturalnym zboczu. Dach zostanie pokryty trawnikiem co pomoże w wkomponowaniu się hali w krajobraz miasta. Planowane otwarcie krytego stoku: sierpień 2009 Muszę powiedzieć, że ucieszyła mnie ta informacja:-) jeśli to powstanie to i pewnie znajdzie się miejsce też na jakieś raile i boksy :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 20 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2008 dopiero odkryłam tego posta^^ ale kuurcze xD bajerancko by było xD haha! jakby ktoś coś wiedział to piszcie.. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Super. zeby taki snowpark jeszce w Polsce powstał. najlepiej na połnocy. :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 jakiej północy?! =p w łodzi! =D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Tarnów,opcjonalnie Kraków Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Już o tym rozmawialiśmy =p ełdezet! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 O tym stoku pod Gołębiewskim już słyszałem jakiś czas temu. Takie Snowtropolis w Polsce przydałoby się max, ale raczej się na to nie zanosi.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 Na pólnocy dlatego ze prawie niczego snow tam nie ma(a ja tam mieszkam :cry: ) A i WESOŁYCH SNIEŻNYCH ŚWIĄT wszystkim :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 Skwierzyna na północy?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 prawie :mrgreen: ale na pewno nie na południu, a szkoda A zresztą Ty masz bliżej w gory itp. hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 Ty masz trzy snowparki w promieniu 200-300 kilometrów. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 24 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2008 no w sumie racja. :razz: ale sniegu mniej :twisted: (przeważnie) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LuckyStrike 0 Napisano 26 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2008 .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
osks 0 Napisano 4 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2010 Wiadomo coś więcej ? of kors też ogromnie żałuję że nie ma w eudezet ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morales182 0 Napisano 13 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2010 i co wiadomo cos o tym krytym stoku ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 gdzies juz pisalem o tym ze inwestycja został wstrzymana w zwiazku z kryzysem i nie wiadomo kiedy temat wróci z powrotem, Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 14 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2010 gdzies juz pisalem o tym ze inwestycja został wstrzymana w zwiazku z kryzysem i nie wiadomo kiedy temat wróci z powrotem, Coś mi się zdaje, że nigdy. Jeśli ktoś podaje taki powód to raczej koszta go przerosły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi