Lucyfer 0 Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 Mam pytanie czy moze mi sie zlamac deska jak najade na rajl poziomo do niego ??? Mówię tu o desce pul miekkiej rdzen drewniany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 poziomo czyli na boardslide. Raczej nie ma opcji żeeby deska się złamała...... no chyba że spadniesz na tego raila z dużej wysokości i fes dużo ważysz Tylko taką ewentualnośc widzę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lucyfer 0 Napisano 12 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2008 Ok dzienki za rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 noo nie powiedzial bym Bercik ... moi Ziomki z wypozyczali opowiadali mi ze zlamal im ktos deske na reilu ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Tak im powiedział... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 ,,Moi Ziomki z wypozyczalni opowiadali"? O.o Dziecko,w któej ty jesteś klasie? A poza tym deska musiałą być złej jakości/stara,bo normalna się nie złamie nawet jak wygniesz ją o ponad 90 stopni (a przynajmniej Burton ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Żeby złamać deskę... Nie. Normalnej deski, podczas normalnego użytkowania nie da się złamać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 26 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Taką z supermarketu dało by sie złamać na railu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Co w tych wypożyczalniach ludziom opychają... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Weźcie pod uwagę, że moi ZIOMKI z wypożyczalni, to jakie prosy są. Może wybijają się z kickera jakiego, przelatują 15m płaskiego i lądują na rejlu. Do tego pewnie ważą 150kg... Nie śmiejcie się z Jendrka... Koleś zna się na rzeczy. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2008 Moze on sie poprostu za duzo kreskowek naogladal. Tom&Jerry, tam sei takie rzeczy zdarzaja. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 Weźcie pod uwagę, że moi ZIOMKI z wypożyczalni, to jakie prosy są. Może wybijają się z kickera jakiego, przelatują 15m płaskiego i lądują na rejlu. Do tego pewnie ważą 150kg... Nie śmiejcie się z Jendrka... Koleś zna się na rzeczy. xD no dokladnie moi tez tak robia ... gdzie mieszkasz moze mamy tych samych znajomych Srubka - trafna uwaga (i to ja mam IQ zdzbla trawy??) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 15 Marzec 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 OOO KUUU**AAA.... nie mogę xDDD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 29 Sierpień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2008 Po mimo tego ze stare juz posty lecz ja jestem nowy na forum to zdobywam sie na smialosc i zasmieje sie tez pelna gemba :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 ohohoh nieeee prosze ... :/ czuje sie wysmiany Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2008 dobra laski. koniec wytykania palcami. wracać do tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 No własnie co do wracania do tematu xP Mówicie że miękkiej deski na idzie złamać, a all mountain ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edby 0 Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 jak chcesz to wszystko polamiesz;p raczej watpliwe to jest zebys zlamal jakakolwiek deche (nie mowic o tych z markietu) chyba ze zatrzymasz sie na railu i naskoczysz jeszze na nia...moze :evil: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Nieno z marketu raczej nie mam (Ross Circuit) ... To dobrze xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 23 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2009 deche mozna zlamac uderzajac w cos mocno lub spadajac z bardzo duzej wysokosci na taila..nie ma opcji zeby deska zlama sie na railu,wygnie sie mocno straci na sprezystosci ale sie nie zlamie - to nie deskorolka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 24 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2009 A sytuacja kiedy przeracam i deska wygięta jest na nosie pionowo do góry ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 24 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2009 Dobre deski zanim zostaną oddane do sklepów przechodzą test wyrzymałości polegający na tym że się je wygina tak że byś zemdlał gdybyś widział tam swoją deske Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 24 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2009 Heh ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fillucas 0 Napisano 24 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2009 Dobre deski zanim zostaną oddane do sklepów przechodzą test wyrzymałości polegający na tym że się je wygina tak że byś zemdlał gdybyś widział tam swoją deske Dokładnie. To samo z nartami Jak kumpel instruktor zaczął mi je giąć, to myślałem, że się rozwalą w drobny mak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 24 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2009 Mój kumpel w tamtym roku złamał narte z wypozyczalni ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi