srubka 0 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 Dokladnie Jackiel, pianki sa ch***we, niewygodne. Jezdzilem 1 sezon i w porownaniu do spodni snowboardowych sa beznadziejne. Normalne spodni nawet jak masz mokre to cieplo a w piankach raz upadniesz i juz mokry i zimno. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 pianki to jużtroche nie ta epoka....teraz spodnie są szyte z materiałów o dużo lepszych właściwościach od tradycyjnej pianki, nie przemakają są ciepłe no i zdecydowanie lepiej się prezentują, noszą. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiulka 0 Napisano 26 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2008 pianka??? masakra.... nie potrafie sobie siebie wyobrazić w tym a co dopiero faceta!! hehehe :mrgreen: dość przedpotopowy styl :wink: ja tam śmigam w szerokich zielonych spodenkach :mrgreen: wyraźny kolor żeby Bercik mógł mnie szybko znaleźć jakbym gdzieś w zaspę wpadła hehe :wink: ale z pianką to Ci powiem że mnie też rozjebałeś :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 no tak :mrgreen: hardcore'owy pomysl z tymi piankami ja ostatnio kupilem spodnie w sklepie out door w warszawski bluecity i czekam zeby je wyprobowac :razz: naprawde polecam spodnie za 299zl, szerokie, z systemem RECCO na moje oko super :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 Zapodaj zdjęcie Poza tym szybko chyba nie wypróbujesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 nie wiem jak mozna ubrac pianke, naprawde, przeciez nawet narciaze odchodza od pianek a co dopiero snowboardzisci buahahaa pianka , jak to brzmi wogole spodnie : szerokie, cieple, wygodne, kolor : moro :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Pianki sa zbyt niepraktyczne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 2 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Są najbardziej praktyczne bo są na snowboard i na surfa. Możesz sobie w owych też ponurkować. Ot co! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 panki narciarskie jednak troche sie roznia od surfingowych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 Oj, oj. Znalazł sie wybredny. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 3 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2008 tu juz chyba 2 raz sie ze mna zgadzasz Jackiel .... ale pamietaj ze podlizywanie sie komus nie wychodzi na dobre !! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Haha, sugerujesz, że Ci się podlizuję? : ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jendrek 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 a tak nie jest ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 (użytkownik nie może odpisac ponieważ leży na ziemi i tarza się ze śmiechu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 JackieL - a nie? =D Jendrek - .. eh - aż mi się odechciało pisać a wracając do tematu spodni piankowych: może Jendrek (i inni zwolennicy, w tym jak nie wątpię JackieL ) po prostu przewidują rozwój 'mody stokowej' w kierunku powrotu pianek. taki ot nowy trend^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Chyba zostanę oficjalnym groupie Jendrka! x dd Jasne, że Ci się podlizuję. ; ddd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 Ale nie napalaj się tak bardzo, bo nie wiadomo czy Ci Jendrek da taką szansę. W końcu "podlizywanie sie komus nie wychodzi na dobre !!" :cool: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magosia 0 Napisano 4 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2008 temat był...spodnie juz mialam sie wypocić na ten temat ale jak zaczelam czytac...to zapomnialam co chcialam napisac... :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Przepraszamy. Dobra, ciiiiiiiiiiiiii. Dajmy się dziewczynie skupić. :x Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
magosia 0 Napisano 5 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2008 no no spoko :mrgreen: ja tam nic do waszych wypowiedzi nie mam tylko pamięc mam slabą i wątek mi sie gubi :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Devastator 0 Napisano 4 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Wrzesień 2009 Heh dla mnie spodnie głównie muszą fajnie wyglądać bo jezdze malo i raczej w polsce bardzo zimno nie ma Jakieś tam wloty powietrza sie przydaja, w miare luzne i kilka kieszeni bo jezdze bez plecaka. I jeszcze jedno, nie kupujcie spodni z House'a xd - wygladaja fajnie (glownie dlatego je wzialem) ale wytrzymalosc tragedia xD Z wujkiem mielismy te same i obie pary poszly pieknie w kroku po kilku wyjazdach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2010 Ja ma spodnie z Roxy, luźne i różowe (ale takie mega różowe xD). Dość szerokie, bardzo wygodne i bardzo snowboardowe. Pianki<3. ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aubrey 0 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Siema, Planuję pierwszy wypad w góry na snowboard. Dopiero będę się uczył, więc przewiduję masę upadków. Szukam teraz spodni. Czy nieprzemakalnosc rzędu 2000 mm + dajmy na to jakies kalesony termiczne cokolwiek gwarantują? Sprawdzałem decathlon, bo wydaje mi się, że tam najtaniej i takie spodnie tam są za 100-200zl. Nieprzemalnosc 5000m jest za 300zl, co wydaje mi sie troche drogo jak na pierwszy wyjazd. Jak uważacie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frich 0 Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2013 Siema, Planuję pierwszy wypad w góry na snowboard. Dopiero będę się uczył, więc przewiduję masę upadków. Szukam teraz spodni. Czy nieprzemakalnosc rzędu 2000 mm + dajmy na to jakies kalesony termiczne cokolwiek gwarantują? Sprawdzałem decathlon, bo wydaje mi się, że tam najtaniej i takie spodnie tam są za 100-200zl. Nieprzemalnosc 5000m jest za 300zl, co wydaje mi sie troche drogo jak na pierwszy wyjazd. Jak uważacie? hmm, logiczne, ze na poczatku nie kazdy jest pewien, czy zlapie zajawke i nie chce wydawac kasy, ale jednak... Ja jako swoje pierwsze spodnie na deche kupilam jakis no-name 'byle taniej'. Coz, tragicznie nie bylo, ale komfortowo tez nie za bardzo. Niezbyt fajne uczucie jak wpinasz sie w deche zapewne siedzac, jak ja na poczatku, i tylek przymarza ci do stoku Proponuje poszukac jakis spodni Brugi- dobra firma, i z cenami stoja calkiem ciekawie, podobnie jak w decathlonie, ale wiekszy wybor i czesto sie jakies perelki znajduja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziarskihenk 0 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2014 Ja mam takie z decatlona 2 albo 3k i powiem ci że dawały radę ,dalej mam je w szafie i będę ubierał żeby je dojechać do końca , parametry ofc słabe ale tyłek nie powinien ci się spocić jak nie weźmiesz kaleson. Ale jak jedziesz pierwszy raz to nie polecam kupować spodni - jak się nie spodoba to 200 zl w plecy. Wciągnij sobie jakiś impregnat i ocieplone spodnie ulepsz ;p. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi