jed 1 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Zapłacicie 2 koła za obóz i będziecie mieć. Btw... Coś snowdays nie cieszy się zbytnią popularnością ostatnio. Praktycznie wszystkie miejsca są wolne. No chyba, że po prostu tego nie aktualizują. Btw... Listopadowe snowdays się odbyło w ogóle? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skorcz 0 Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 Polecam kominiarkę z Poliestru a w części przez która oddychamy z polaru kosztuje z 20-40zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
x9ro 1 Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Skorcz ma racje takie kominiarki to nie droga sprawa chcoiasz taka oldschoolowa bandana ala Travis Kennedy tez jest niezla hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gunner 0 Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Ja używam bandamy... Według mnie jest to najlepsze rozwiązanie ^^ /Slawekk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 19 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2008 Jezdzilem teraz przez tydzien w kominiarce i przy mgle, kiedy pizdzi sprawdza siie. W sloncu tez. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 W słońcu? Nie za gorąco ci było? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 W sloncu zdejmowalem z glowy i tylko na szyje zostawialem. Chociaz pozniej kompletnie zdjalem,bo bylo super goraco. Ale na mgle itd. moge polecic jak najbardziej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rhotax 0 Napisano 20 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2008 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 nom...jak sie na chustke nachucha to dupa....zimno mi ogolnie do dupy :razz: ja ta,m nieuzywam niczego z takich rzeczy i zyje :mrgreen: czsaem troche zawieje ale twardym trezba byc a nie "miętkim" :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Według mnie bandana jest najlepsza, i wyglądasz jak Pros Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nevermind 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja nie wyskoczę ani w bandanie, ani w kominiarce =p wole bez^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 A ja zamówiłem wczoraj bandane własnie na Allegro ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 ADM zdradziles swoja strone , trzeba bylo poczekac na klubowa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 a co szkodzi mieć 2? klubowa jest biała,łatwo sie będzie brudzić,więc do brudnej roboty tą drugą będe brać xd Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 1 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Będą w różnych kolorach ; ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi