bercik 11 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Witam Kto może mi polecić jakąś fajną kurtałe w przyzwoitej cenie?? Wiecie żeby miała jakiś fajny wygląd tzn żeby była fajnie kolorystycznie dobrana no i żebym nie musiał sprzedawac deski ,butów i wiązań żeby ja kupić :P:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 ja mam kurtke Smith's. ma wszystko co trza (ściągacze, kieszonki na skipass, wentylacje) i wybuliłem za nią marne 200 złotyszy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 ja w zeszłym sezonie kupiłem kurtke no ale pozniej po praniu puscily kolory i siwe zrobiło sie różowe (bo ogólnie kurtka dużo czerwonego miała) no ale była na gwarancji i kase oddali - teraz trzeba na jakieś obniżki polować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logan1554 0 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 ja mam alpinusa ale nie smigam w niej...jezde w kurteczce clinica... lekka...wentylowana sciagacze.. wszystko good:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 14 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2006 Clinca, moze ta z kozuszkiem na kapturze ? ( tak pytam bo duzo ludzi ja ma a ładna jest ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
logan1554 0 Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 he he nie nieststy nie ta z korzuszkiem...kolory moro niebieskie z bialym... ladnie sie komponuje... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 15 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2006 chyba wiem, ktora no ale pewna nie jestem :D no alee odbieglismy troce od tematu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 ja chyba sobie kupie kurtke zimoa moro pewnie ze 200-300zl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 szukaj takiej kurtki aby byla jak najcieplejzsa i jak najabrdzije nieprzemakalna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 aha czyli juz wiem co brac pod uwage http://allegro.pl/item118873350_burton_nowa_kurtaka.html a cobaczie to ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 a co Ty weisz o tej kurtce do której opdałes linka ?? Bo mi sie wydaje ze to jest zwykla kurteczka i to raczej nie firmy BURTON, bo to jest niemozliwe ay była taka tania i miała taka metke. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 nie boj sie i tak bym jej chyba nie kupil ale szczerze powiem ze dobrze ze tak mowisz uwazna jestes i wsumie rzeczywiscie to chyba lipa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 8 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2006 Aj no jestem uważna, szczególnie co do kupowania przez neta. Poszukaj czegos innego. i czegos co bedzie w miare cieple i nieprzemakalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=121045707a co o tym mysclicie?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 16 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2006 nie ma tego juz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 17 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2006 o kurde rzeczywiscie nie zauwazylem i kurde nawet nie mamjak skontaktyowac sie :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 27 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2006 a powiedzcie mi co myslicie o tych kurtkach? Na pewno wszystkie są już całkiem ok ale która wg was jest najlepsza? Bo intensywnie się zastanawiam nad kupnem i podoba mi sie ta kurteczka Session Hindsight http://supersklep.pl/produkty/kolekcja_meska/snowboard/kurtki_snowboardowe/kurtka_snowboardowa_sessions_hindsight__grey_/ http://supersklep.pl/produkty/kolekcja_meska/snowboard/kurtki_snowboardowe/kurtka_snowboardowa_foursquare_insulated_elbow_articulation__red_/ http://supersklep.pl/produkty/kolekcja_meska/snowboard/kurtki_snowboardowe/kurtka_snowboardowa_sessions_chameleon__gray_lite_/ [ Dodano: Czw Paź 05, 2006 9:55 pm ] nikt mi nie odpisuje .... :cry: nikt mi nie pomógł i wybrałem sam:) kurteczke session hindsight mam już w domciu i ogólnie to musze powiedzieć że wydaje się że będzie się dobrze sprwdzała ale o tym to sie przekonam dopiero jak bedzie zimno i spadnie śnieg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xmen 0 Napisano 12 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 no musze powiedzieć że kurtałka całkiem wporzo :mrgreen: sma by sobie taką kupił... ciekawe jak sie będzie spisywać w zimie :?: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 12 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2006 no kurteczke fajna wybrałeś, parametry dobre, z wygladu tez fajna :D / wczesniej przeocczyłam jakoś ten temat / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 13 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2006 w sumei to fajna jest ale musze poczekać do zimy i wtedy zobaczymy jak się sprawdza w terenie:) bo z wyglądu i z opisu jest ok. Kurteczka jest lekka i wszystko wskazuje że będzie się dobrze spisywała no ale poczekajmy :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 15 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 no rcja, bo nied a sie nic poweidziec o kurtce, czy tam innym sprzecie snowbaordowym, przed wypróbowaniem go w terenie:D ja tez czekam na zime aby swoja kurteczke sprawdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 15 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 burton ma fajne kurtki w tym roq i to nawet nie taki drogie. jak zawsze milo są warte zachodu... alpinuja ja osobiście lubie najbardziej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 15 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2006 no burton ma w tym roku świetne kurteczki, spodnie tez / tylko ze spodnie sa akuratnie zbyt drogie jak na moja kieszeń / Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 Ja kupilem sobie Quicksilvera model Civic 5000/5000 i jestem bardzo zadowolony. wiecej chyba nie potrzeba... bielizna oddychajaca , golfik i kurtka na to (wiekszych parametrow nie potrzeba - nie ma mrozow typu -20 czy tez - 30 (oczywiscie pomijajc ostatni rok) chociaz teraz jak widze to powoli niektore osoby wkraczaja bardziej nie pod kurtke jako czesc uzytkowa - tylko kurtka jako sposob na wylansowanie sie na stoku... a chyba nie o to chodzi w snowboardzie.... czy moze ktos z was jezdzi dlatego ze jest to modne i sa fajne ciuchy...? bo tak to wyglada patrzac po niektorych postach... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 16 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2006 ja jak mam byc szczery to chcialem sobie kupic jaka fajna szpanerska kurtke albo moro, ale mama powiedziala ze nie ma kasy na takie bzdury i ze na desce bede jezdzic w kurtce co rok temu chodzilem i musze przyznac ze jestem troche zadowolony bo nawet jesli nei jest to kurtka snow. to ma sciagacze przeciwsniezne na wysokosci zeber i rekawach i jest wygodna i ciepla , ale co do mody i nosenia ciuchow to u mnie i tak to nie jes modne hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi