ADM 1 Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2008 jed jest moderatorem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srubka 0 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 jesli chodzi o jechanie ciebie Jendrek, to watpie zeby ktory kolwiek sie pokwapil. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 18 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2008 Koniec spamu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śledziu 0 Napisano 31 Marzec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2008 biedny jendrek...moze lepiej jendrutek :mrgreen: ...Hahahahahaha....jaki leszczyk...panie i panowie, proponuje wrocic do tematu... :razz: ja po jednym bliskim spotkaniu mojej glowy z lodem na stok bez kasku sie nieruszam :razz: i to nieprawda ze kask wyglada zle...naprawde jesli jezdzisz w szerokich spodniach i luznej kurtce to "malutka główka" w czapeczce dopiero wyglada dupnie...kaski sa soko :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lele 0 Napisano 1 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2008 hmmm wydaje mi sie ze kask jest calkiem w trabke, skoro kask zle wyglada to w nim nie jezdzij po prostu. nie trzeba sie sprzeczac, wystarczylo napisac : "nie jezdze w kasku" tyle.... osobiscie w kask sie zaopatrzam poza trasami i pomaga, wtyedy nie zastanawiam sie jak wyglada ale ze mi pomoze i czuje sie bezpieczniej, 2 wstrzasy mozgu robia swoje i zaluje ze wtedy bylem glupi i kasku nie bralem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dagun 0 Napisano 19 Lipiec 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2008 Ja osobiscie jezdze w kasku i chyba dzieki niemu jeszcze zyje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Harry1600 0 Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Ja wlasnie zakupilem sobie kask R.E.D'a i jest w pompke:) chcialem zakupic napoczatku z wbudowanymi sluchawkami, ale wydawal sie mega wielki! ten jest wygodny, super pasuje, nie lata nie uciska i mozna go uzywac takze na rower:) dla mnie bomba. a co do wygladu to smiesza mnie ludzie poczatkujacy jak ja w parkach bez kaskow. Troche rozumu... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 zgadzam sie! Nie ma co ryzykowac powazniejszym urazem glowy. Z polamana reka czy noga czy wybitym barkiem da sie zyc. Z powaznym urazem glowy (peknieta czaszka) nie wrozy sie nic dobrego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 16 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2008 W minionym sezonie ładnie się wyłożyłem na boxie. Mimo kasku leżałem dobrych parę minut na śniegu, także dla mnie sprawa jest prosta. Wygląda śmiesznie, czy nie - kask zawsze mam na sobie, przynajmniej w parku. :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 JA też jestem za kaskiem!!! w zeszłym sezonie zaliczylem taką glebe(a kask miałem) że az mie przymuliło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Adri-2b, teraz pomysl co by bylo gdybys nie mial kasku na glowie ?? - az strach pomyslec Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
o_O 1 Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Kask to bardzo dobra inwestycja, szczególnie na początek! Nieprawdą jest, że źle wygląda na głowie, powiem więcej, kaski prezentują się wyśmienicie. Coraz więcej ludzi jeździ w kaskach. Są dość komfortowe, lekkie, dobrze trzymają gogle no i gwarantują bezpieczeństwo głowy. Sam jeszcze nie posiadam własnego, ale gdy tylko dostane jakiś zastrzyk gotówki, ruszam do sklepu! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adri-2b 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 w zeszłym roku spotkałem deskarza ktory jeździł w snowparku. nie miał kasku. co chwile wyśmiewal innych deskarzy w kaskach ze to niby noby cykory itp. nastepnego dnia gdy sam jezilem na dole stoku zauważyłem tylko karetke i nosze. okazalo sie ze to ten"odwazny" lezy nie przytomny na noszach. potem dowiedzialem sie ze walnol glową o rejl(musial mocno uderzyc). Pewnie od teraz bedzie uzywal kask (aha po 2 dniach wyszedl ze szpitala, na szczęście). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niechwia 0 Napisano 22 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2008 Ja tam zawsze w kasku... poprzedni sezon byłm bez bo moze z 5 razy byłem w parku i nie opłacało sie na taka zime kupować kasku. Ale na ten sezon juz koniecznie zakupiony i sprawdza sie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
myla 0 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 jako iz to moj pierwszy poscik to witam wszystkich serdecznie bedzie to ju zmoj czwarty sezon na desce jednak dopiero w tym roku zdecydowalem sie na kask, zwykle wystarczala mi moja czapaja oraz kaptur na glowie jednak po ostatnim sezonie i kilku bliskich spotkaniach z czeskim lodem na stoku stwiewrdzilem iz kask jest niezbedny zwlaszcza ze na dniach jade w jeszcze wyzsze gory. Bynajmniej z kaskiem to jak z okolarkami do plywania przymierzasz 100 par pasuja idealnie 3 w sensie nie czujesz ze sa tak wlasnie bylo w moim przypadku mierzylem kaskow chyba z 200 i w koncu trafilem na taki calkowicie nie odczowalny wiec dla wszystkich maruderow twierdzacych ze jest nie wygodny i ogranicza - jedna rada - szukac dalej kazdy ma inny profil glowy i inne preferencje mi podpasowal ten holcik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2009 Wygoda jest ważna, ale nie zapominaj też o tym, że kask musi dobrze przylegać do głowy, nie może być luźny i się chwiać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Blair 0 Napisano 17 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2010 Ja wczoraj zmuszona byłam kupić kask. Wszyscy do okoła na mnie naskoczyli i powiedzieli, że nie wpuszczą do snow parku bez kasku. W sumie jestem zadowolona, mam czarny rossignol'a, teraz bd spokojnie mogła jeździć bo pamiętam ostatni sezon i moje spotkanie tylnej części głowy z lodem. ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Albercik Napisano 12 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2010 Dla tych co nie lubią kasków http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/news/beskidy-tragiczna-smierc-narciarza-na-stoku,1438315 i jak dla mnie nie ważne że koleś miał narty a nie deche. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi