wint3rs 0 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Witam, chcialbym sie zapytac was czy warto kupic zbroje gdy chce sie zaczac jezdzic po boxach i railach?? Jezeli tak to jaka byscie polecali?? myslalem nad zbroja EARTHWORKS.. podaje link... http://www.dropbikes.pl/e-sklep/index.php?p=productsMore&iProduct=20&sName=Earthworks-Intercooler&PHPSESSID=272ff04895700318a917fdebced6391e czekam na wasze opinie pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anyarro 0 Napisano 14 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2007 Na raile postawa są gacie i żółw, więc myślę że w zbroi będzie wygodniej i o wiele bezpieczniej, bo bez ochraniaczy jeden mocny upadek może się skończyć tragicznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wint3rs 0 Napisano 15 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 ok... fajnie dzieki za info.. wiec mysle ze to bedzie dobra inwestycja... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 Mam prawie identyczną zbroję i ogólnie max z niej zadowolony jestem. Naprawdę bardzo poważne upadki są w niej prawie bezbolesne. Warto takie cacko mieć szczególnie na duże skocznie i właśnie przy jibbowaniu się przydaje. Poza tym na allegro taniej znajdziesz identyczną zbroję. :] Ja kupiłem za niecałe 3 stówki... 250zł chyba... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 15 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2007 ja juz kupisz to napisz jaka jest .... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wint3rs 0 Napisano 22 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2007 hmmm wkoncu nie kupilem tej zbroi... sprzedawca sklepu poradzil mi zebym kupil 661 Metal Mulisha Core Saver i do tego 661 Pro Bomber Shorts ... wszystko razem tworza niezla calosc... podobno zbroja earthworks nie jest tak wygodna jak 661... i moze cos w tym jest... ta zbroja 661 jest naprawde porzadna... wygodna i nie ogranicza ruchow... polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi