gosiunia10 0 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 jeszcze do konca tego tygodnia i sie zaczną ferie... nie moge sie doczekać, bo w niedziele jade już na obóz do zakopanego snowboardowy... bedzie fajnie:D:D a na dodatek pogoda sie udała w górach:D:D świetnie świetnie może sie nie zabije na stoku:Dhyhyy... ADM, w tym roku my (podkarpacie) mamy ostatni ferie, a w przyszłym to my mamy na początku... także nie tylko was gnębią Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2007 Hehe... Ja już chodzę drugi tydzień do szkoły. xD Ferie zacząłem ciekawie - 16 urodziny znajomej. Wyniki melanżu znajdziecie na dzed.photoblog.pl xD Drugi tydzień śmigałem na Słowacji, rozwaliłem kolano na kancie boxa i jeszcze wczoraj ni mogłem grać w nogę na WFie -.- Na szczęście wracam do zdrowia i w niedzielę śmigam pociągiem do Katowic, stamtąd do Ustronia i na Snowdays. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 7 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2007 Czemu mój temat ze sprawozdaniem ze słowacji został skasowany? :| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi