bercik 11 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Witam Pochwalcie się gdzie to byliście albo będziecie ?? Ja to narazie musze sesje zdać a został mi juz tylko jeden egzamin i może gdzieś sie wybiore troszke pośmigać chociaż nasza hopa w zupełnosci mi wystaracza ale nie powiem bo pośmigałbym sobie gdzies .....jakiś freeride... sie rozmarzyłem:P Więc gdzie byliście ? może chcecie się pochwalić fotami z wyjazdu? Dodawajcie je do działu fotki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Karpacz, ośrodek "pod stokiem" z biurem podróży Globtour ze Szczecina. Było super, ludzie dopisali, instruktorzy dopisali, nauczyłem się jeździć na desce SUKCES! Nie myślałem że ten sport mnie wciągnie, ale mnie wciągną i nie mogę doczekać się przyszłego sezonu Teraz będe kupował deske i za rok pojeżdżę na własnym sprzęcie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 No to super :D fajnie że Cie wciągnął ten sport a jak tam stoki ?? sniegu duzo bylo ? moze masz jakies foteczki ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mate 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Wisła - stożek. Wyjazd w sobotę, kawałek drogi przede mną, ale mnie też wciągneło i nie ma juz odwrotu :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MuChA 0 Napisano 2 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2006 Zdjęcia były, ale bardziej takie w ośrodku, bo nie mam jeszcze swojego aparatu, a kumpela na stok nie chciała brać Stoki super, w sumie tylko na kolorowej był lód w jeden dzień ale tam tylko dwa dni zjeżdżaliśmy; tak to Szklarska, Kopa, Harrachov. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 Schwarzwach - Austria: 4 dzień pobytu, godzina 14:00 - złamana ręka.... that's all about snowboarding :twisted: foty: widoczek - klik nasz trener, Domin - klik ziooom, Jonger - klik bałwanek^^ - klik Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 Oll 4 dzien i zlamana reka, cieniutko :/ jak to zorbiles ? ja wlasnie wczoraj wrocialm z Korbielowa. Jazzzdy byly niezle, tak mi jest szkoda ze juz wrocilam, posiedzialabym tam jeszcze z tydzien. Foty wrzuce do galeri jak bede miala na kompie. pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 no to superrrr:) czekam na fotki :D:D waruneczki pewnie wypasione:) a byłas na tej imprezce planety?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 5 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2006 noo warunki miodzio. Na imprezce jasne ze bylam. Pisalam o tym w dzile Imperzy ;] Foty beda tylko najpierw cza je na kompa zgrac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 Ifi kiedy będziesz mieć foteczki ?:> bo jestem ciekawy:) tzn kiedy wrzucisz je do galeri? jak będziesz wrzucać to najlepiej wrzucaj je w rozdzielczości 1024 x 768 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 6 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2006 no z tymi fotami to maly problemik jest teraz. ALe beda beda ale w sumie to nic tam takiego ciekawego nima Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 11 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2006 Ifi no i co ? Masz te fotki jakieś już??:> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ifi 0 Napisano 12 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2006 no wlansie kurcze nie mam tych fot ;/ sama na nie czekam, ale nie mam. jedyne to te co sa na stronie Planety . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakievka 0 Napisano 24 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2006 Nie ma sie cyzm chwalić. Byłem w dupnej Zawoi na Mosornym Groń. Tam trasa jest beznadziejnie przygotowana. Jak chwycily mrozy to byl lód na stoku! A przed mrozami to tak kolo 14-15 robiły sie muldy i 0 przyjemnosci z jazdy! Nie polecam Mosornego Gronia! Ale naucyzlem sie wyjezdzac na orczyku! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 24 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2006 ja byłem na słowacji w zacnej miescinie zwanej KrOmPAchy... stoczek naprawdę świetnie przygotowany, miejsca na hopki, freeride w tamtejszym lasq, ogólnie gites aha, jak niedługo będe miał jakieś fotki z wyjazdu to zapodam... choć nie obiecuję niewiem ilu... a tu fotka tego stoq z zeszłorocznego wyjazdu: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Luty 2006 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2006 Nio jak byędziesz miął fotki to wrzucaj do galerii. Stok sie wydaje być całkiem fajny:) jaką ma długość:? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pejta 0 Napisano 2 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2006 Ja natopiast także byłem na Słowacji i w też jakże to zacnej mieścinie, a mianowicie Oscadnicy (Wielka Racza). Warunki na trasach świetne do godziny 12. Potem robiło sie gęsto i muldziasto więc wolałem posmigać po lasku:) a tam trasa była konkretna:) hopy na stoku były ale brak raili. Mieszkałem razem z 8 przyjaciółmi w domku u gospodarzy. Takie życie mi sie w pełni podobało:) Plan dnia: 7.00 - pobudka, 8.00 - na stok, 12.00 - obiad na stoku (wyprazany syr:) cudo w gebie:D ) 16.00 - powrót do domku i kąpiel, 17.00 - rozpoczęcie biby w domku, 20.00 - zwiedzanie pobliskich klubów na autopilocie. Żyć nie umierać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 2 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2006 ja byłem standartowo w Szpindlu gdzie zawsz BSS snowboard school dba o przygotowanie snowparku..mowiac krótko zajebista miejscówka. Polecam Stok sv. Petr i Medievin (czy jakos tak) dobre snowparki - hopki po 5m i 10m raile, boxy ,rainbow a na Petrze Half-pipe. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 2 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2006 no KAczor jak tak patrzyłem na te fotki i filmiki to widziałem że naprawde dobrze przygotowany ten snowpark....nio tak to porzadnie wyglądało:) Może znasz jakąś stronke gdzie znajde info o tym snowparku albo sam mi powiesz jakie elementy tam są i ich wymiary to bym napisał opis do działu snowparki:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KaCZoR 0 Napisano 3 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2006 4 hopki na dwoch gorkach ,2 po 10m, 2 po 5m 3 raile dwa kolo 5m jeden dosc spadzisty przed ktorym robiłem gowno ze strachu...jakies 4,5m metra dwa boxy, jeden łamany1,5m a drugi 4m i normalny box kolo 6m http://www.skiarealspindl.cz/index.php?lang=7&ro=1 tu jest link tam sa fotki a na freeride.parks.cz sa wymiary i dokladne info Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szuszar 0 Napisano 10 Marzec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2006 ma ok 1850m, ale nie czuć ze taki krótki, bo w kolejce do orczyka przy największym tłoku stoisz 5 minut max!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psiok 1 Napisano 7 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2006 hehe a ja spedzilem na stoku w Bobliwie (750 m maly kat nachylenia ) ale jedna hopka byla zrobiona i uda mi sie nawet kilka razy wyladowac w nadchodzacym sezonie zrobie kilka zdjec ale nie ma co ogladac:D eheh ale gdzie mam isc jedynie do pobliskeigo lasu ale git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Ja mam pierwszy w tym roku ferie,więc może być nieciekawie ze śniegiem,ale rodzice już zapowiedzieli że jedziemy na Hopok na Słowacje (wybaczcie, pisownie,nie znam poprawnej ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JackieL 0 Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 A od kiedy masz ferie? Na Chopoku może być biednie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 5 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 A ferie mam za tydzień... Rok temu było źle (bo ostatni),w tym jest źle (bo pierwszy),ale gnębią tą naszą Małopolske... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi