speeedo 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 WKRĘTAK I KLUCZYK Wkrętak i kluczyk również warto mieć przy sobie podczas jazdy. Jeśli chodzi o wkrętak to sprawa jest oczywista. Jeśli poluzują nam się śrubki od wiązań, a w skutkach całe wiązanie zacznie się nam przemieszczać to należy szybko przykręcić. Nie przykręcenie, raz że nie umożliwi nam normalnej jazdy a dwa może spowodować uszkodzenie insertów. Warto wiedzieć ,że wymiana insertów w serwisie to ok. 200zł-nie życzę nikomu. Najlepiej żeby wkrętak był małych rozmiarów(chyba że masz plecak). Jeśli chodzi o kluczyk to mam na myśli 8, która może być przydatna do dokręcenia paska przytrzymującego but snowboardowy. to fragment artykuły z portalu ... i mam parę pytań do was Czy wy jeździcie z czymś takim? Gdzie znajdę najtaniej takie cudo które nie zrobi mi krzywdy podczas jazdy? Jak często dokręcacie wiązania? Bo powiem szczerze że ja przez cały zeszły sezon dokręcałem wszystkie śruby może ze 2 razy i nie były poluzowane. Jeżdżę na desce i wiązaniach nideckera . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 W tamtym sezonie kupilem sobie http://www.snowboard.extremesport.pl/product_info.php?cPath=7_10&products_id=137 takie cudo ja po kazdym dniu jazdy sprawdzam czy srobki nie są poluzowane.... jak są to dokrecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 qrde trochę drogo ... ale przynajmniej się nie zgubisz bo masz kompas :mrgreen: :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 tu masz coś tańszego:D Ja jeszcze nigdy nie zauważyłem żeby mi się wiązania poluzowały, a jak chciałem je odkręcić to lekko śruby nie puściły :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Ja zazwyczaj i tak jeżdżę z plecakiem, więc nie mam problemu z zabraniem jakiegoś śrubokręcika. Poza tym takie coś nie tylko przydaje się do dokręcania wiązań, ale też np. do zmiany kątów. Zależnie od tego jak i gdzie planuję jeździc, odpowiednio dobieram sobie kąty. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2007 tyle ze dwa lata temu Myslalem ze dostane zawałuu xD jak mi odbadł hiback xD są tez tansze wersje takiego wielofunkcyjnego xD kluczyka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi