Gość MariuszLibiąż Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Jak najszybciej dostosuje się. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 24 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 3501880 zaklikaj jak bedziesz mial chwilke:) W tym tygodniu z 2 razy pojedziemy na pewno wiec mozesz sie zabrac;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MałaCzarnaaa 0 Napisano 25 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 A nie chcielibyście przygarnąć jeszcze jakiegoś kropka do nauki jazdy?? Tylko pytanie czy znajdzie się w kimś tyle cierpliwości do mej osóbki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 25 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2012 a skad jestes? Jutor jade z dziewczyna i mariuszem do wisly jak cos wiec gg;p Ewentualnie w czwartek jade cala moja ekipa;d A uczyc za bardzo niemam jak;p moge podpowiedziec ale nie obiecuje ze pomoge;D Trzeba probowac! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MariuszLibiąż Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Wyjazd do Wisły Pierwsza klasa, Wielka Pochwała i Podziękowania dla użytkownika Gula44 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 Wyjazd do Wisły Pierwsza klasa, Wielka Pochwała i Podziękowania dla użytkownika Gula44 Lizus!XD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 a skad jestes? Jutor jade z dziewczyna i mariuszem do wisly jak cos wiec gg;p Ewentualnie w czwartek jade cala moja ekipa;d A uczyc za bardzo niemam jak;p moge podpowiedziec ale nie obiecuje ze pomoge;D Trzeba probowac! Byłeś w dzisiaj (czwartek) w Wiśle? Dało się jeździć, bo słyszałem że baseny się porobily na narty wodne. :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 28 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Z powodu deszczu odmówilismy sobie w czwartek;p Byliśmy w środe i było ok prawie do końca (na godizne rpzed trzeba się było brac) ale moze jutro (czy tam dzistj piątek) pojedziemy, w kazdym razie się wybieramy:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MałaCzarnaaa 0 Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Hej! Z tej strony Czechowice-Dz się kłaniają i sorrka że dopiero teraz odp ale ostatnio dzień był dla mnie stanowczo za krótki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 29 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 No to mamy cie po drodze do Wisły:D My głównie z Góry wszyscy, (przed Brzeszczami);p Jak juz mówiłem coś wiecej na ggXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 Urwaliśmy się z Wisły ok 10 godz. Tłumy i kolejki do wyciągów. Ten weekend raczej do odpuszczenia. :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 30 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2012 Mysmy byli w pt i oprocz tego że zamrozony snieg pod warstwa suchego zmielonego sniegolodu to gitXD Tyle że my praktycznie tylko wieczorem bo rano sie nie kalkuluje... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 31 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2012 Z rana liczyliśmy na lepszy śnieg po ratraku, ale nic z tego :/ Nie ma jak jazda w tygodniu na wieczór, spokój luz etc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 No i sezon się zaczął...XD W końcu wczoraj można było pojeździc i nawet z puchu skorzystac:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi