wampir1988 0 Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Danuuu, a jak tam warunki orientujesz się?? Bo 2 tyg temu była tragedia sam lód Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danuuu 0 Napisano 14 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2012 Byłem w ubiegłą Niedzielę. Śnieg b. dobry, zero lodu. Lądowało się nawet po upadku mięciutko Gorzej z hopami. O ile pierwsza (ta bez flatu) była ok, to druga (z flatem) była po lewej stronie zniszczona, przez co gdy chciało się maksymalnie wybić trzeba było wjeżdżać na wąski odcinek z prawej strony, a to czasami kończyło się lądowaniem za bardzo w prawo, obok ubitego odjazdu. Liczę na dobry reshape i jazda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 15 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 no to sie moze wybierzmey wampirek co ty na to?? tylko kiedy;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klau'di 0 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 szkoda, że sprzedałam swoje wszystkie deski, bo nie dam rady jeździć, więc nie zawitam już na stoku... ;/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 16 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2012 to jak jedziemy jutro?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 18 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 guzik;p ale jak bedzie snieg to next week;d na 100% mogles przyjechac do nas popic bo troche nas bylo;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Hehe miałem trochę roboty w warsztacie. Ja nie wiem czy tylko jeszcze się wybiorę bo bagażnik już z dachu zrzucilem :-D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danuuu 0 Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Wybiera się ktoś z was jutro do Czarnego Groniu na Ronin Splash? Powstała już hopka 5m flatu. Tutaj macie opis: http://www.roninsnowboards.com/ronin-splash-czarny-gron-31-03-1-04/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2012 szczerze nie spodziewalem sie ze gdzies jeszcze snieg zobaczeXD w kazdym razie w ten weekend bedzieatakowac jakis stok, jesli bedzie snieg:)bo narazie juz od miesiaca dlaismy sobie spokoj,... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 W niedziele dało się jeszcze pojeździć na Nowej Osadzie w Wiśle. Dzisiaj będę w tej okolicy, jak się będzie dało to pojeżdżę z dwie godziny i czas zawiesić sprzęt na kołku. BTW, Kotelnica w Białce podobno kończy w lany poniedziałek i ma być za fee. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 azael, jak byś wiedział coś więcej daj znać bo jak za free to bym jechał edit: znalazłem info na temat tego darmowego dnia jest to wtorek 10.04 http://www.bialkatatrzanska.pl/strona-glowna/aktualno%C5%9Bci.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 3 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 panowie szukamy szukamy sensownych warunkow, i otwartych wyciagow w okolicy i jedziemy chodzby jutro;p rogaty/wampir masz cos na oku? mysle ze w weekend raczej pewny soszowXD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wampir1988 0 Napisano 3 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2012 w święta ma być zimno więc można coś pomyśleć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Wczoraj na Nowej Osadzie byłoby całkiem OK, gdyby nie placki nie nadające się do jeżdżenia. Podobno na świąteczny weekend ma być przygotowany stok (cytuję) "na cacy". Z pogody wynika jednak, że będzie za ciepło... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 5 Kwiecień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 No to raczej gdzies w ten weekend uderzymy jacys chetni? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 12 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2012 Przepraszam za dublowanie posta ale chce odświerzyc temat z tamtego roku;p Zima się zaczęła i tu moje pytanie kto z ww okolic wybiera sie w najblizszym czasie na deche? Moja ekipa wyjechala do wloch, nie wzieli mnie bo mam sesje w tym terminie toteż szukam jak przybłęda... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 Przepraszam za dublowanie posta ale chce odświerzyc temat z tamtego roku;p Zima się zaczęła i tu moje pytanie kto z ww okolic wybiera sie w najblizszym czasie na deche? Moja ekipa wyjechala do wloch, nie wzieli mnie bo mam sesje w tym terminie toteż szukam jak przybłęda... Qrde, widzisz... sam wczoraj musiałem jechać do Wisły. A na forum nie miałem wczoraj czasu przed wyjazdem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 To wez jutro jedz z nami do zawoi:D co ty an to?;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 To wez jutro jedz z nami do zawoi:D co ty an to?;> Bardzo chętnie, ale tam się jeździ do 16, a do tej godziny to ja pracuję. Dupa blada zatem. Prawdopodobnie w przyszłą środę znów się wybiorę do Wisły. W weekend raczej ciasno będzie :/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 13 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 a to moze by tk wolne na jutro?;p proooszee;d Jutro zjazdy na sotku za darmo! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 14 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 a to moze by tk wolne na jutro?;p proooszee;d Jutro zjazdy na sotku za darmo! ROTFL Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 14 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2012 Dobra byłem opłącało sieXD Na szczęscie jeden kumpel był chetnyXD Sezon w pełni! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azael 0 Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Dobra byłem opłącało sieXD Na szczęscie jeden kumpel był chetnyXD Sezon w pełni! Gratuluję otwarcia sezonu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MariuszLibiąż Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Witam. Jestem nowym snowborderem i nie mam jeszcze z kim pojechać na jakis stok. Znaleźliby sie chętni na jakis wyjazd ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 23 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Jak najbardziej powiedz tylko kiedy:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi