Ola... 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Hej, Jutro zbieram się do kupna butów, pewnie będę polegać na radach sprzedawców, bo jestem zielona, ale może moglibyście też coś polecić? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zioom31 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Bierz najwygodniejsze :wink: i zwracaj uwagę na firmy 32, Salomon, Northwave, Burton, ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola... 0 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Dzięks Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Hej. Mogę Ci polecić tą stronkę: http://supersklep.pl/c2-buty-snowboardowe Może coś dla siebie znajdziesz Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alic-ja 0 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Hej,Jutro zbieram się do kupna butów Hej. Mogę Ci polecić tą stronkę: http://supersklep.pl/c2-buty-snowboardowe Może coś dla siebie znajdziesz Ona jedzie do sklepu, czytaj ze zrozumieniem. Ja od siebie mogę polecić buty firmy Northwave. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 pamiętaj że buty powinny być trochę ciasne a z czasem się dopiero rozbiją i będą pasować do nogi przez neta nie ma sensu na początku kupować butów bo można kupić coś czego naprawdę nie chcemy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gula44 0 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Hej,Jutro zbieram się do kupna butów Hej. Mogę Ci polecić tą stronkę: http://supersklep.pl/c2-buty-snowboardowe Może coś dla siebie znajdziesz Ona jedzie do sklepu, czytaj ze zrozumieniem. Ja od siebie mogę polecić buty firmy Northwave. Zgadzam sie z ta pania jak dla mnie buty bezkonkurencyjne pod względem cena jakość Sam mam model Legend i wystarczy ze poczytasz opinie innych na forach o tych buciszach to zrozumieszXD PS: Można tanio ej dorwac z przecen na allegro jesli masz skrajny rozmiar buta! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Ona jedzie do sklepu, czytaj ze zrozumieniem. Ja od siebie mogę polecić buty firmy Northwave. jednakże może też coś wybrać dla siebie na necie i może akurat się jej coś spodoba i kupi, więc spokojniej troszkę, wyrażam swoją opinię . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola... 0 Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Dzięks za wszystkie podpowiedzi, przydadzą się bardzo. Niestety butów jeszcze nie kupiłam , bo w sklepach w Lublinie nie było za dużego wyboru, muszę udać się gdzieś w dalsze poszukiwania. W necie raczej nie będę ryzykować, bo w niektórych rozmiarówkach mam 39 w innych 39.5, wolę przymierzyć, ale na stronce sobie pooglądałam - dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Spoko, nie ma za co. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcone1 1 Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 jeżeli już byłabyś zdesperowana i zdecydowana na zakup z neta to nie patrz na rozmiarówkę tylko na rozmiar wkładki w bucie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Anonymous Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 to podstawa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi