idiotofsuburbia 0 Napisano 11 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2011 Witam Jeżdżę 2 sezony, cały czas wypożyczałem sprzęt i na ten sezon chciałbym kupić sobie coś swojego. Myślę nad używkami bo mam ograniczony budżet a wolę kupić coś używanego lepszej firmy niż nówkę z no name Tak więc, na deskę+wiązania chcę przeznaczyć około 600zł. Mam 170 wzrostu i ważę 56kg więc podejrzewam że muszę znaleźć deskę o długości około 150cm. Dziś znalazłem na allegro Burtona LTR'a, posiada jedną wadę która jest widoczna na tym zdjęciu: KLIK Deska kosztuje 200zł, więc jeśli w serwisie daliby radę to naprawić dajmy na to za 100zł to i tak nie wyjdzie mnie to drogo, nie znam się na tym ale widzę, że krawędź jest cała i prosta Jeśli jednak kategorycznie odradzacie kupowanie takiej deski to proszę o jakieś inne propozycję (wiązań także jeśli można, nie chcę zakładać następnego tematu w innym dziale) Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 jesli jest to dobry serwis to Ci to odratuja. U nas bez problemu, ale mamy najlepszy w Polsce Różnie to liczą, ale około 100-120zł powinno to kosztować. Zależy też, jak będą chcieli to zrobić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 12 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2011 no troche przejechana , ale myśle , że dobry majster da rade Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mic 0 Napisano 15 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2011 a ja myślę że szkoda kasy na nią. Za 6 stówek dasz rade znaleźć dechę w lepszym stanie i nie będziesz musiał po serwisach jeździć. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 27 Grudzień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2011 ja tez odradzam ! na moje oko to powstalo z dziory , luki ktora doporowadzila do zawilgotnienia rdzenia stad odksztalcenie przy krawedzi. Owszem dobre servisy ci to naprawia ale nigdy nie dadza ci gwarancji na to ze bedzie sie trzymalo kupy. podejrzewam ze po jednym sezonie uszkodzenie zacznie powracac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi