jed 1 Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2007 Nowe spodenki sobie zamówiłem... Check it! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 14 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2007 wyglądają dobrze, parametry też wydają się być ok. ALe więcej to nam powiesz jak już przetestujesz :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 14 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2007 Ogólnie Coalition to dobra firma, więc spodziewam się raczej solidnego produktu. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Jak wspomniałeś, przetestuje, powiem więcej na ten temat. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 16 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Miałem sobie je kupić na tamten sezon bardzo mi sie podobają i czekam co napiszesz po ich wyprobowaniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 16 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2007 Spodenki kozak max jak dla mnie. Już dostałem potwierdzenie wysyłki, także za parę dni dojdzie paczka. [ Dodano: Pią Wrz 21, 2007 3:55 pm ] Owe spodenki Coalition dostałem już parę dni temu. Ogólnie spoko są, wyglądają na solidne. Jedyny problem w tym, że zamówiłem XL, a to okazało się mega wielkie. Wiadomo, że spodnie snowboardowe powinny (nawet muszą) być luźne, dlatego zamówiłem XL, ale te zlatują mi z tyłka. xD Wymieniłem je na te spodnie Burtona. Nie bardzo lubię ciuchy Burtona, bo to dosyć lanserska firma i pierwsze co typowy pozer kupuje to strój na deche Burton za 2 koła, ale cóż... Jakoś to przeżyję. xP Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 STATIC SNOWBOARDS może ktoś miał jakieś produkty tej firmy? Solidne rzeczy mają? r Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2007 Dziewczynie zamówiłem spodnie ze statica. Powiem Ci pierwsza klasa. MAteriał, wykończenie , rozwiązania są super... no i cena jest dosyć przystępna. Polecam! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 ok dzięki:D może ktoś jeszcze się wypowie :roll: :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 17 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 @Bercik Zamawiałeś je przez jakiś konkretny sklep czy od pośrednika? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 17 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2007 w boardstore.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 23 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 Znacie firmę Chanex? Rozważam zakup spodni. Static snowboards znany producent (przynajmniej mi), ale o Chanex nie słyszałem, a fajne spodenki znalazłem. Fajne i tanie... 1# Chanex 1 2# Static 1 3# Teknik Które najlepsze? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarydolar 0 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 spodenki fajne, nie znam sie zbyt dobrze jesli chodzi o parametry itd. ale bral bym nr #1 xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 23 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2007 co do Chanex to firma może jeszcze nie aż tak bardzo znana ale podobno dobre rzeczy robi. Kolega ma spodnie i nie narzeka. A te spodenki parametry mają dobre, bajerki też posiadają więc ogólnie fajne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Pierwsze i drugie mają git parametry. Te spodenki teknika słabą oddychalnośc mają, także raczej rozważam 1 lub 2. Static tańszy troszkę jest. Pomyślę jeszcze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 http://www.ar-snowboard-shop.pl/exil_rubic_black_2-id1366.html-jed zobacz jeszcze te Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 24 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 Fajne spodnie mają w tym sklepie... ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2007 no fajne fajne , bardzo duży wybór :-) chyba cała kolekcja session :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 27 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Ej... Obczajcie te spodnie Coalition! >> klik. Drogie max, ale jak dla mnie są genialne. Super parametry, sporo bajerów i do tego mega wyglądają. Co myślicie? ;> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 tak z wyglądu są zarąbiste(fajne są te wstawki yyy jaki to właściwie kolor?) parametry też mają spoko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarydolar 0 Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 spodnie sa naprawde kozackie, cena zreszta też kozak :wink: ale warto wydac na nie troszke siana :grin: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 27 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 Kolor czarny z niebieskimi motywami. Naprawdę dla mnie fantastycznie wyglądają, a parametry też super, lepsze zaczynają się od 800zł. Już je zamówiłem. W ogóle kupiłem przed chwilą super kurtkę za 120zł. Dobre parametry ma, wygląda na solidną i ciepłą, do tego spoko kolorystyka, system antylawinowy i pełno funkcjonalnych kieszonek (na telefon, mp3, karnet etc.). Najbardziej zaskoczyło mnie jak otworzyłem jedną z kieszonek, a w środku na plastykowej sprężynce była zawieszona mała chusteczka do wycierania szkiełek gogli. xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 27 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2007 ja chyba kupie te http://www.forty-four.pl/index.php?page=produkt&idp=0&idk=80&id=849&old_page=produkty&offset=0&sortby=p.produkty_nazwa albo czarne :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szarydolar 0 Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 spodnie fajne, dają rade>>> ale ta strona jest jaks lewa , na samym wejsciu kaspersky mi trojana wykrywa :?: :shock: :!: i przy kazdym nastepnym odnosniku na tej stronie tyyżż ;/ :???: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi-1 1 Napisano 28 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 a mnie tylko w fire foxie wyktywa tylko że wtyczek nie mam do Quicktima a avast siedzi cicho :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 28 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2007 Wątpię, żeby na tej stronie były trojany. W końcu to sklep snowboardowy. Niemożliwe, żeby był zawirusowany... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi