Ja_ck 0 Napisano 28 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2011 Witam Zastanawiam się nad kupnem deski heada the bad flamba lecz nie wiem dokładnie na jaki teren jest ona przeznaczona. Na stronie heada jest podzial na cztery kategorie stylu jazdy, no i właśnie tym czwartym jest flamba. Ktoś się orientuje gdzie flamba twin da najwiecęj przyjemności z jazdy? link do strony heada link do supersklep.pl Z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Nie jestem pewien, bo nie widzialem ich z profilu, tylko na jakichs rysunkach, które tez były słabo wykonane, ale: wydaje mi sie, iz jest to deska plaska, badz splaszczona. Takie deski nadaja sie jedynie do nauki jazdy i nic wiecej...po trzech dniach od zera mozna ja w zupelnosci opanowac. True Twin ulatwie nauke jazdy na drugą nogę, badz sugeruje mozliwosc stosowania tej deski w parku Tyle wiem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ja_ck 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 na stronie heada dla tej deski poziom trudności jest określony jako advanced, wiec nie wiem co o tym myśleć. Pozostaje czekac na jakies pierwsze testy albo obszerny opis deski Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Nie jestem tego powien, poprostu pisze co widzialem na jakichs mizernych rysunkach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marpyc 58 Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 To jest po prostu dokładnie taki sam profil jaki ma np. Raven Core, TTT i RVN, tylko u heada mądrzej marketingowo został nazwany. W Ravenach jeździ to bardzo dobrze. Trochę tylko jest to dziwne, że deska Heada na biaxie, bez żadnych poprawiaczy popa w stylu carbon czy kevlar nazywana jest deską dla zaawansowanych. W tej cenie to jest Pathron FS też true twina z bardzo dobrym popem, carbonem, triaxem, kevlarem i spiekanym ślizgiem i do tego świetnie jeżdżącego lub kilkanaście innych desek ze znacznie wyższej półki niż ten Head, np. Signal, K2 czy Voelkl. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi