BoBeK88 0 Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Mijamy Skrzyczne i jedziemy dalej na rozwidleniu jedziemy w lewo i dojezdzamy do stoku. Wie ktos jak on sie nazywa??? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 chodzi Ci o Solisko ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoBeK88 0 Napisano 5 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2011 Właśnie chyba tak... Nie byłem tam jeszcze. podobno jakaś karczma jest na stoku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trombel 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 ośrodek Czyrna-Solisko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtask12 0 Napisano 11 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2011 Nie wiem czy to można nazwać ośrodkiem.. Trasy nieprzygotowywane, z orczyków kapie smar, uwalić sie można, pod orczykiem muldy, dziury itp. Po prostu zaniedbane, a szkoda bo kiedys fajny ośrodek tam był.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 23 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 Szczyrk reaktywują, zaczynaja inwestować. Może być fajnie. Trzymajmy kciuki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 no zobaczymy jak im ta "reaktywacja wyjdzie" .. czyrna-solisko na już potrzebuje minimum 4 kanapy, nowoczesny system naśnieżania na wszystkich trasach żeby mozna było mówić o reaktywacji... też mam duży sentyment do tego miejsca i naprawde szkoda było patrzeć jak przez te lata nic się tam nie działo a przeceiż to najlepszy teren narciarski w Polsce Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 24 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2011 Szczyrk jak odnowią to będzie najlepszy ośrodek w Polsce ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sabat 0 Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2011 Swego czasu robiłam projekt dla COS Szczyrk. Wtedy mówili o reaktywacji i o inwestycji. Także trzymam za słowo i trzymam kciuki. To fajne miejsce na weekendowy wypad w sezonie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CKiR Orle Gniazdo Szczyrk 0 Napisano 19 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2017 Swego czasu robiłam projekt dla COS Szczyrk. Wtedy mówili o reaktywacji i o inwestycji. Także trzymam za słowo i trzymam kciuki. To fajne miejsce na weekendowy wypad w sezonie. I ziściło się Już w najbliższy weekend zostanie oficjalnie uruchomiona największa inwestycja narciarska w Szczyrku - Szczyrkowski. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi