Forescik 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Planuje ktoś może zakup wiązań w rozmiarze 40-43 lub damskie 38-42 jeśli ktoś jest zainteresowany to pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 ale jakie? bo za bardzo nie czaje o co chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forescik 0 Napisano 1 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 Coś stąd http://skateshop.pl/cat-pol-1037984393-Snowboard-Wiazania.html bo jest promocja 2 w cenie 1 i może ktoś chciałby jakieś ze mną kupić. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 1 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2011 ja się piszę planuję zakup wiązań właśnie chcę kupić Union Flite albo Union Contact. chociaż tam w tej promocji jest napisane, że produkt wraca do starej ceny detalicznej, więc np. Union Contact kosztują teraz 489, a stara cena to 700zł, więc połowa z tego o 350zł co już nie jest takie super Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 2 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 chociaż tam w tej promocji jest napisane, że produkt wraca do starej ceny detalicznej, więc np. Union Contact kosztują teraz 489, a stara cena to 700zł, więc połowa z tego o 350zł co już nie jest takie super Bo na tym polega promocja Lepiej wygląda "dajemy 2 za 1" niż "dajemy 39% zniżki" :mrgreen: W sumie nie mają jakiś szczególnych cen a ta cała ich akcja to zwykły chwyt - policzcie procenty i porównajcie z innymi sklepami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Forescik 0 Napisano 2 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2011 Cena jest o co najmniej o 100zł niższa niż w innych sklepach, więc chyba raczej się opłaca. Wiem, że większość promocji się to tylko podpucha, ale ta o dziwo się sprawdza. Największym mankamentem jest to, że to już resztki więc trzeba trafić w coś czego się szuka. @maksencjusz jednak 350 zł to nie 489 zł nie wiem może tylko ja widzę różnice tak samo flity wychodzą tam 295, a w innych sklepach 409 jednak zawsze te 100 zł zostaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi