Extrabot 0 Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Witam, Ostatnio na wyjeździe przydarzył mi się niemiły wypadek dlatego od tej pory myślę poważnie o kasku. Akurat tak się złożyło, że podczas jazdy armatka śnieżna dała 'wszystkie pieniążki' w moją twarz, po straceniu kontroli wybiło mnie na kilka metrów i po kilku saltach miałem dość przykre lądowanie. Poszukuję dobrych kasków, dobrych firm. Cena nie gra roli, ale oczywiście nie potrzebuję kasku ze złota. I ważne byłoby aby był dość lekki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kristoff16 0 Napisano 18 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2011 Jeśli ma być dosyć lekki to proponuje kaski firmy RED teraz na promocjach możesz trafić na fajne kaski a jak Ci się nie podobają Red'y to fajne kaski robi też firma Bern, Giro, możesz też popatrzeć za k2 albo smith co Ci przypadnie do gustu ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 tak jak kristoff16, poszukaj w tych firmach a napewno cos znajdziesz dla siebie. I tu z kaskiem jest tak samo jak z butami ... najlepiej przymierzyc bo kazda firma jednak rozni sie rozmiarowka. od siebie dodam tez ProTec jezdze w tym kasku i nie narzekam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2011 I tu z kaskiem jest tak samo jak z butami . mialem dokladnie to samo napisac ^^ kaazdy kask, ma inne profilowanie. Najlzejsze kaski na rynku ma chyba Head. Nie przygladalem sie ofercie RED'a. TSG rowniez ma lekkie i fajne kaski. Dodatkowo: Bern, Giro, Salomon, Smith P.S. XLka Berna jest mniej wiecej taka jak Mka Heada, wiec musisz mierzyc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luckyluke27 0 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2011 Witajcie A ja polecam taki KASK , używam takiego od początku tego sezonu,jest lekki, wygodny, dobrze go mozna jeszcze dopasować dzieki temu pokrętłu z tyłu, no i ma słuchawki - myslałem że to jakiś badziew, ale jest rewelacyjnie, podczas słuchania słychać muzykę ale to co się wokół nas dzieje też, więc nie jesteśmy tak mocno izolowani dzwiękiem z słuchawek. naprawdę polecam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 Kaski firmy R.E.D są bardzo dobre , produkuje je sam Burton. Sam mam RED-a i jest bardzo zadowolony. POLECAM ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2011 a to nie przypadkiem Red robi je dla burtona ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pekin 0 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 Ja też polecam RED'a sam mam model Avid http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e9669ee58a6d53e7.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 22 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2011 a moze faktycznie to RED robi dla burtona Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi