Felidae 0 Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Cześć, szukam kogoś, im więcej tym lepiej, kto ma wolny czas i wybrałby się gdzieś w góry pojeździć na snowboardzie. Miejsce i czas do ustalenie. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 W kwietniu 8-17 (czy jakos tak) wybieram sie do francji. Cena dla mnie (studenta) za apartament 4 osobowy razem z karnetem i dojazdem 999. Akurat szukamy jeszcze jednej osoby do pokoju Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 Ja byłbym chętny tylko powiedz kiedy i na ile chcesz jechać? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 12 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 matzel, wybierasz się na to ski safari? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 12 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2011 tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felidae 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Myslę o przyszłym tygodniu, w dni powszednie mogę jechać tylko na jeden dzień bo pracuje, albo od piątku do niedzieli na 2/3 dni. Jeśli chodzi o miejsce to myślałam o wypadzie gdzieś w Polsce za mnie niż 1000złotych. Mimo wszystko dziękuje za propozycje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Heh. Wydać ok. 1000zł na wypad w Polsce, jest czynem heroicznym, zakrawającym wręcz o charytatywność A tak na poważnie, to (moim skromnym zdaniem) nie ma sensu wydawać takiej kasy na balety w Polsce, bo po prostu cena jest nieadekwatna do jakości i możliwości jakie oferują polskie ośrodki. Białka jeszcze jakoś by się broniła, ale stoki w Białce są bardzo niewymagające i niezróżnicowane. No i jeszcze Zieleniec daje radę, ale znowu, nie jest to nic ciekawego. Za mniej niż 1000zł można pojechać na tydzień do Francji (wliczając spanie, karnet i dojazd) i wyszaleć się na trasach, które (w niezbyt popularnych ośrodkach) łącznie są 15 razy dłuższe niż w Białce, czy Zieleńcu. Za Polską (jeśli chodzi o pobyty dłuższe niż 3 dni) przemawia jedynie to, że można płacić w złotówkach i jest blisko. Mogę podrzucić kilka propozycji, jak będziesz zainteresowana. Rap! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Illinois 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Ja też chciałam jechać do Wisły na weekend, ale wydam pewnie gdzieś ok. 600-700zł. Wolę dołożyć i pojechać na obóz w alpy na tydzień Z takiego wyjazdu na pewno wyniosę więcej niż z weekendu w Polsce. A wydam niewiele więcej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felidae 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 miało być za mniej niż 1000złotych, zdecydowanie [ Dodano: 14 Luty 11, 20:35 ] myślałam o jakimś tanim hotelu za 50 złotych + dojazd + karnet, tak jak pisałam max 3 dni Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Wiem, wiem, doczytałem między wierszami Co nie zmienia faktu, że wydatek za wyjazd powyżej 500zł w Polszy się nie kalkuluje po prostu. Bo po dołożeniu 300zł, można mieć fajny wypad w Alpy w kwietniu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Illinois 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 miało być za mniej niż 1000złotych, zdecydowanie No niestety ja mam wszędzie daleko U mnie za sam dojazd pociągiem to 280zł :mad: Także koszta rosną niemiłosiernie. Zazdraszczam wszystkim co mają blisko góry :roll: Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sixer 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Niewiem czy tak w kwietniu w alpy sie oplaca jezdzic. Ja bylem teraz na feriach tydzien na 2000 m.n.p.m jezdzilem i po godzinie 12 robilo sie okolo 10 stopni na + i ciapa niesamowita, a co dopiero w kwietniu. Na sylwestra tez bylem to zimno bylo ale sniegu tylko na trasach. Oczywiscie zalezy gdzie sie jedzie bo jak gleboko w alpy np do Szwajcarii na 4000 m to mozna pojezdzic Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 14 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 LES 2 ALPES i wszystko jasne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sixer 0 Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Nigdy jeszcze na desce nie bylem we Francji ale chyba warto sie wybrac w nastepnym sezonie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 no ja tez nie, ale to jeden z najwiekszych europejskich kurortow narciarsko-snowbordowych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sixer 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Gdyby tylko byl troche blizej ;p Do austrii do bliskich kurortów masz 800 km a do Francji 2000km prawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KortneYOs 4 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 i tak warto pojechac w alpy francuskie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Felidae 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 myslałam raczej o tanim krótkim wypadzie na stok w Polsce widze ze zainteresowania nie ma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maksencjusz 0 Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 zainteresowanie jest, ale warunków brak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 no a w kwietniu najwiecej sniegu lezy w alpach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi