StaSZek 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Cześć! Kupiłem deske Head Course i szukam do niej wiązań. Rozmiar buta 43 (Burton) Drake DL Mój faworyt, niby damskie, ale nie różowe Tylko czy spasują na buta 43 męskiego? Forty Four Raven S200 Czy forty four i Raven czymś się różnią? (Forty four wyszłyby mnie 15zł drożej niż raven (odbiór na miejscu) Proszę o opinie i rady -- Pozdrawiam StaSZek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Ja mam Drake dl i polecam. Niby damskie, ale mi się podobają. Możesz jeszcze wziąć pod uwagę rad-air rs4, ale jest to sprzęt typowo FR Wiem, że są Drake'i king za 300 zł . Chyba z zeszłego sezonu , ale napewno godne uwagi . Przemysl to jeszcze raz i podaj ostateczne propozycje . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 7 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Na King'i się nie szarpne, rs4 to twarde wiązania (8/10) a ja dopiero zaczynam jazde. Jeżeli tylko Drake DL siądzie mi na buta to je wezmę. I to jest najważniejsze pytanie. Siądzie? Nie chce mi się do nich jechać z butami (muszę je przywieźć z domu). BTW Zajebiste są Drake DL czerwone Możesz zobaczyć u tego samego sprzedawcy (300zł). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blacky96 0 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Ja mam właśnie te czerwone roz L buta 42.5 i wchodzi na luzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 wejda, przynajmniej w teorii Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Weździe pod uwagę, że damskie wiązania są mniej wytrzymałe ;] Ja bym obstawał z tych podanych za Drake - w końcu i tak większość wiącania przykrywają spodnie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Tak matzel, w teori to ja też wiedziałem, że się zmieści ;P Kupiłem je dzisiaj (z możliwością zwrotu) i pasują W jaki sposób dostosować pochylenie highback'a? Skąd mam wiedziedzieć kiedy jest ok? Da się jakoś przedłużyć pasek? Jest tam coś takiego: lewy dolny róg prawa część zdjęcia, inne zdjęcie chodzi o tą część która trzyma pasek, jest go więcej w środku tak, że mógłby być dłuższy, ale czy da się go jakoś wydłużyć? (nie chce ciągnąć na siłe, żeby czegoś nie urwać). Pasek jest w porządku, starcza go, ale jakby był z 1/2cm dłuższy po prostu łatwiej by się zapinało wiązania. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 8 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 W jaki sposób dostosować pochylenie highback'a? Skąd mam wiedziedzieć kiedy jest ok? Kiedy idealnie dolega do buta, ale mozna znacznie mocniej. Nie probowalem tego w drake'ach, ale z tego co wiem to sie da. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 8 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2011 Dzięki Nie probowalem tego w drake'ach, ale z tego co wiem to sie da. Mówisz o pochylaniu highback'a? To rozkminiłem jak się robi, nie wiedziałem tylko w jakiej pozycji ustawić. Dalej pozostaje pytanie wydłużenia paska.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 Tak, da sie wydluzyc. Sluzy do tego wlasnie ten element na przeciwko pompki, o ktorym juz wspomniales. Trzeba go otworzyc, uzywajac sporo sily, i pozniej przesunac dalej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 9 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 mowilem o paskach ^^ lyche to sie da chyba w kazdym wiazaniu przestawic (zreszta paski tez) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
StaSZek 0 Napisano 9 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2011 @up właśnie nie byłem pewien do czego się to odnosi Dzięki wszystkim za pomoc Poszło tak jak tosiek mówił Lecą plusy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi