kiler129 0 Napisano 14 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2011 Witajcie ponownie! Jako, że moje obecne gogle nie nadają się do jazdy postanowiłem rozejrzeć się za czymś lepszym. Mam okazję w dobrej cenie zakupić ANON Hawkeye lub Dragony DXy Zastanawiam się co byłoby lepszym wyborem. W sumie Dragony są tańsze oraz mają w komplecie dwie szybki ale jakos Anon budzi we mnie większe zaufanie. Z racji 2 szybek w zestawie z DXami mam pewność, że da się je wymienić, takiego info nie mogę doszukać się na www Anona ale coś nie chce mi się wierzyć, że tak dobre gogle nie mają takiej opcji Mogę prosić o opinię bardziej tęgich głów od mojej? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 i jedna i druga firma robi dobre gogle. Dx są chyba troche mniejsze niz te Anony. Anony dodatkowo mają sferyczną szybke. Jeżeli masz opcje na te Anony z lustrzną szybą to chyba Anony byłyby ciekawsza opcją. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 15 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2011 Tak jak mówi bercik jedna i druga firma jest ok, za DX-ami przemawia to, ze maja w komplecie dwie szybki, poza tym sa sprawdzone, bardzo duzo osob je poleca. Za to Anony wygladaja kozacko Czego bys nie wybral na pewno bedziesz zadowolony Ps. masz mozliwosc kupienia wiecej niz jednych? Prosze o kontakt ze mna na pw Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 A czy ktoś z was wie czy anony mają wymienne szybki ogólnie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Przegladajac allegro wpadlem na taka aukcje, wiec maja wymienne szybki ale czy Hawkeye to nie mam pewnosci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Ja bym brał DX! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 19 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Ja bym brał DX! Jakiś argument? Anony co prawda droższe ale większe pole widzenia mają wg. mojej subiektywnej oceny. Edit: Odpowiem sobie sam na pytanie apropos zmiany szybek w anonach - tak, są wymienne Lens swapping is still a bit of a week point in the Anon line. The Hawkeye lenses is easier to swap than the Realm, but not as easy as the ultra flexible Figment. They have reduced the number of points the lens connects, so it is easier than in the past, but it still takes a few minutes. Ź: http://www.snowboarderguide.com/reviews/browse/product_reviews/eyewear/goggles/hawkeye/reviews/Chris Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomash 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Ja bym brał DX! Jakiś argument? Może dlatego przemawiają za mną DX bo miałem z nimi doczynienia ;] nie było żadnych problemów więc mogę polecić w 100 % ;] co do anonów to nie miałem styczności... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnderseN 0 Napisano 21 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2011 Ja też bym postawił na Dx , posiadam je i jestem z nich zadowolony. Nic nie mogę im zarzucić a co do Anonów to nie miałem z nimi do czynienia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiler129 0 Napisano 23 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2011 W efekcie kupiłem Hawkeye za 360zł i jestem już po pierwszych testach - mogę powiedzieć tylko, że są kapitalne Sferyczna szybka robi swoje, nie paruj, dobrze trzymają się głowy. Polecam każdemu. Dzięki za pomoc. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi