KJMN 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Hej, mam problem, otóż podczas ostatniego wypadu na stok poprzecierałem kurtkę (Nugget Katana) krawędzią deski, która była dosyć mocno postrzępiona od kamieni. Przetarcia nie są głębokie, ot na materiale zrobił się taki jakby "meszek" z wystających włókien, jedynie na szwie klejonym materiał przetarł się bardziej i w tym miejscu myślałem naszyć jakaś łatkę, tylko nie wiem czy z reszta materiału nie będzie się dziać coś niedobrego chociażby podczas prania. Miał ktoś z Was podobny problem? Próbować to naprawiać/reklamować czy zostawić jak jest? Pozdro. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 Mi się przetarła nitka na szwie i... poszedł cały szef ale na szczęście udało się go zaszyć u miłej pani krawcowej tym meszkiem się nie przejmuj. Z czasem zejdzie sam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 2 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2011 jak mozesz zrob zdjecie, bo tak naprawde nie wiemy z czym mamy do czynienia (przyklad, temat z rysa na slizgu). A ubran technicznych (wszystko co ma membrany) nie pierze sie w pralce, tylko delikatnie reczne, ew. szmatka i gąbka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJMN 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Jak widać na foto szew również jest przetarty, widać przez to kolejne warstwy materiału (biały i czarny) i na to ewentualnie dam jakąś fajną łatkę. Co do meszku to już raz próbowałem się go pozbyć maszynką do golenia :mrgreen: ale zrobił się na nowo, teraz go zostawię i może akurat sam się wytrze. Jeśli chodzi o pranie to już na metce wyczytałem, że ręcznie, pytanie tylko czy może być zwykły proszek czy może coś delikatniejszego? Chcę tylko sprać plamy po sylwestrowym szampanie :razz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 tak zle to nie jest jak mi sie wydawalo, ze bedzie Co do prania to proszek nie powinien zaszkodzic. Nie mozna prac w pralce, poniewaz wirowanie rozbija membrany. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2011 Dokładnie, Pranie nie powinno zaszkodzić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KJMN 0 Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2011 Już po praniu, meszek trochę się "zbił" i wygląda to nawet nieco lepiej, dzięki za pomoc! :smile: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi