wojteku 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Witam Jest to mó pierwszy post na tym forum. Na desce migam juz jakies 5 lat od 3 lat mialem wlasna dekske jakiegos noname a teraz chce kupić komplecik deske i wiazania tak zeby zmiescic sie w 1000 zl. Możecie mi jako pomóc. Mam 182 cm zwrostu i 74 kg wagi. Nie pojmuje tych pojeć co do stylu jazdy ale tak najbardziej lubie jęździc po przygotowanej trasie i puchu czasem sie zdazy ze pojade na jakas chopke. Rozgladalem sie za deskami Raven ale czytajac opinie jakos sie zniehcecilem tak samo do Head. A może jakas deska Sapient ? Co polecicie w tym przypadku ? Wielkie dzieki z góry. Pozdrawiam wojteku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goornik 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Z sapientów w takiej cenie żeby się na wiązania wyrobić to polecam PNB2 PRO oraz Coast. do tego jakieś tanie wiązanka i jazda ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 pnb nie zbyt mi sie widzi dla niego. Voelkl Stroke za 899 z wiazaniami. Albo ten Coast. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojteku 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 W takim razie jak bym wziol ta deske : http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=2985 to jakie wiazania do tego polecacie zeby wyszlo tanio i dobrze ? POzdrawiam wojteku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Widzę, że na blat i wiązania możesz wydać 1000 zł, wiec zostaje Ci jeszcze 300. W takim razie polecam Drake King-i, w tej cenie cieżko dostać lepsze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojteku 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Chyba ze polecacie jakis komplet np http://proboarder.pl/p/15/969/voelkl-stroke-2011-straptec-zestawy.html lub http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=4422 i do tej dodac 100 zl i z wiazaniami s550 pozdrawiam wojteku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 deska sapienta zdecydowanie lepsze, a wiazania ravena slabsze od voelkla. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Ten Voelkl tez dobry blat, tego drugiego Sapienta nie znam sam miałbym problem żeby zdecydować co wybrać z drugiej strony czego byś nie wybrał to i tak będziesz zadowolony Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojteku 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 To ja bym proponował deske : http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=4422 i wiazania do tego : http://www.snowsport.pl/index.php?mod=detail&id=4339 lub czarne. do mojego wzrostu chyba by pasowala deska 159. Chyba ze macie lepszy pomysl. ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Ten Sapient jest już z wiazaniami Rozmiar dobry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 ale mozna go wziasc bez wiazan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tosiek 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 Wiem, ze o to chodziło koledze śmiało zamawiam ten zestaw Edit. Zamawiaj oczywiście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojteku 0 Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2010 No to super ta deska i wiazania osobno wychodzi mi za 948 zł wiec super bardzo wam dziekuje za pomoc jak bedziecie mieli jakies inne pomysly to piszcie ja chce ja kupic dopiero po swietach. pozdrawiam wojteku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2010 Polecam salomon pulse, deskę można wyrwać nową za 800zł a warta jest o wiele wiele więcej.... sam jeżdze na niej, w zeszłym roku miałem salaomona używkę a w tym nową salaon pulse 2010/2011i jes o niebo lepiej wykonana ( szata i jakosć), naprawdę wszechstronny sprzęt. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 24 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2010 niestety ale nie zgodze sie z Toba Pulse to oczywiscie dobra deska, ale odstaje od sapienta. P.S. Pracuje w sklepie snowboardowym, w ktorym glownie sprzedaje salomony, wiec wiem co mowie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomotek 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 Ok, może tak jest skoro masz większe doświadczenie. Skoro pracujesz w sklepie s..m to powiedz mi skąd wynika różnica w cenie, salomony są w sumie droższe niż sapienty, i w czym sapient jest lepszy, (może zmienie sprzęt). No i co wisz na temat ravena? czy opłaca się kupić deskę ravena ? mój znajomy szuka czegoś tańszego koolo 500 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matzel 0 Napisano 25 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2010 sapienty sa tanie, poniewaz sa to deski z przed 2-4 lat. Jako firma z tego co wiem juz nie istnieja i to co sie sprzedaje w tym roku to jakies ostatki. Jak cos zostanie to w przyszlym dokupie sobie jeszcze od nich elementa, bo w tym roku juz nie mam pieniadza Raven - w porownaniu do konkurencji robi slabe deski, ale wystarczajaco dobre, by sie dalo na nich jeszcze jezdzic z roku na rok robia spory postep. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi