bercik 11 Napisano 1 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2007 też mam na to ochotę :razz: miałem już w zeszłym sezonie tylko że warunki mi na to nie pozwoliły. Co do hopy to myślę że trochę musi by wyprofilowana żeby ładnie wybijało :wink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 2 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 no tak myslalem ze musi byc mam juz mały plannn za hopą ustypie taką "kupę" z swiezego puchuuu xD wrazie jak by mi nie wychodziło xD na poczatkuu ... Slyszałem ze to niejest az taki trudny trick jak sie wydaje ze niby bariera peychiczna xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Według mnie bf jest łatwiejszy niż np. 540. :] Jeśli masz dobrze zrobioną hope i fajne, miękkie lądowanie, to po dwóch glebach się przełamiesz i może Ci będzie powoli już wychodzic. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 2 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 i na dodatek fajnie to wyglondaa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 No triczek fajny. Kozacki też jest front flip. Chociaż ja bym wolał umić piątkę kręcić. Jamaj zajebiście zrobił na SnowTourze w Wa-wie 50-50 front flip out... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 Ja może najpierw sie naucze 180 kręcić xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 2 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2007 moim zdaniem frontflip jest duzoo trudniejszyy a piatki nigdy nie probowałem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 3 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2007 18 jest w miarę łatwe. Z 360 jest już trudniej, bo trzeba się dobrze wybić i odpowiednio obrócić, a 540 to już nieco wyższa szkoła. W tym roku muszę się tego nauczyć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 5 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2007 540 zostawiam na nastepny sezon... tej zimy zalezy mi na doskonałym ^^ opanowaniu 360 i na backflipie :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Hehe... Ja wyczaiłem w garażu pełno bardzo wytrzymałych, metalowych rurek przeróżnej długości. Aż się proszą, żeby zrobic rejla. Na łikend się za to będę zabierał. Będę mógł jibbowac na ogródku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Kozakk xD ja mieszkam w bloku nie moge sobie wykminic takiego czegos:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bercik 11 Napisano 6 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2007 Maciek nie opowiadaj.. ja też mieszkam w bloku :razz: i to nie jest przeszkoda jak się ma znajomych którzy mają domek i trochę placu gdize by można zainstalowa raila...bo tak na polach to strach bo poszukiwacze "złota" by zajumali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 no w sumie przyjacioł mam xD ale nikt oprucz mnie nie jest tak zajarany deską xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 7 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 w srod moich znajomych ze 3 osoby jezdzą na deskach ale tylko ja jestem tak tym zjarany ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 7 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2007 no w sumie przyjacioł mam xD ale nikt oprucz mnie nie jest tak zajarany deską xD No co Ty?! W sumie to ja nie mam przyjaciół... Rejla zawsze można sobie wyciągnąc z piwnicy, pojeździc, a potem schowac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 cicho xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VfBElQgMUQ 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Rejla zawsze można sobie wyciągnąc z piwnicy, pojeździc, a potem schowac. albo masz dużą piwnice bez zakrętów po drodze ... albo rejla do składania z wielu kawałków-jak puzzle? :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 a co jak nie mam piwnicy xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 Rejla zawsze można sobie wyciągnąc z piwnicy, pojeździc, a potem schowac. albo masz dużą piwnice bez zakrętów po drodze ... albo rejla do składania z wielu kawałków-jak puzzle? :mrgreen: Rejla jeszcze nie mam. xD Mam za to dwa garaże 5x10 metrów... Hihi ;p Jeśli mieszkałbym w bloku to zrobiłbym sobie rejl 2-3 metry i luzik. Spokojnie możesz go schować w piwnicy w bloku. Jak nie to zawsze można wciągnąć na linie przez okno, nie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
speeedo 0 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 no i zostawić na balkonie , albo przyczepiony do niego ... ale pewnie miłośnicy złomu by się tym szybko zainteresowali i znaleźli jakiś sposób żeby podjumać rejla z 1 piętra :mrgreen: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek LKR 0 Napisano 9 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 daliii by radeee xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ADM 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 To poproś sąsiadów z samej góry o przechowanie na balkonie nooo xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jed 1 Napisano 9 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2007 A tam... Nawet jakbyś to na 8 piętro zawiesił, to by sobie poradzili. Okrążyliby budynek, zabezpieczyli teren, przejęli dach i rozpoczęli akcję pod kryptonimem "Wiszący złom"! Żaden kawałek metalu się przed nimi nie ukryje! Nawet zużyte końcówki od maszynek do golenia! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi